fbpx
Social Share

Werken bij Customs Support

Word jij Customs Supporter?

Wij zijn Customs Support

Kies jij voor werken bij Customs Support? Dan kies jij voor werken bij dé neutrale en dynamische douanepartner. Wij zijn er zowel voor kleine als grote ondernemers in Noord-West Europa. Dagelijks zijn wij bezig met het organiseren van alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten. We zijn een snelgroeiend en IT gedreven bedrijf. Er is veel ontwikkeling gaande binnen onze organisatie en zeker ook op de afdeling waar jij terecht komt. Jouw afdeling geef je samen vorm met jouw collega’s en samen denken jullie actief mee over de groei van onze organisatie. Kom jij ons team versterken? Dan kies je voor werken in een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Wat bieden we jou?

Uitdaging – Zoals gezegd bieden we je een internationaal georiënteerde omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Onze klanten verwachten veel (lees: alles) en dat maakt jouw werk uitdagend. De wereld en de wereldeconomie zijn continu in beweging en dat heeft dagelijks effect op je werk. Neem bijvoorbeeld de Brexit, of de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten. Onze klanten bewegen zich in deze continu veranderende wereld en het is aan jou om te zorgen dat hun import en export soepel verloopt.

Ontwikkeling – Om te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn, moet jij op de hoogte zijn. Dat gebeurt niet alleen door het bijhouden van nieuws en ontwikkeling, maar natuurlijk ook door training. Je bent bij ons nooit uitgeleerd. Hoe kun je anders steun en toeverlaat én kennispartner van onze klanten zijn?

Het team – Je wordt onderdeel van een enthousiast en ervaren team, dat samen met jou wil werken met én voor blije klanten. Jij gaat leren van ons en wij gaan leren van jou. We vragen jou oog te hebben voor de balans van onze klanten en wij hebben in ruil daarvoor oog voor jouw (werk-privé) balans. Wij doen dat samen.

Ben jij klaar voor Customs Support Group?

Genoeg over ons, nu is het aan jou! Ben je geïnteresseerd in een uitdagende, internationaal georiënteerde functie die internationale handel faciliteert en efficiënter maakt? Solliciteer dan op één van onze openstaande functies, of stuur ons een open sollicitatie waarin je ons vertelt wie je bent en wat je voor ons kan betekenen.

Wij zijn Customs Support

Wij zijn dé neutrale en dynamische douane partner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf en de afdeling waarin jij actief kan meedenken en kan vormgeven. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Customs Support? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Nancy: 06-54977685. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: nancy.wijnkamp@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial