fbpx
Social Share

Deze pagina gaat sluiten. De actuele vacatures kun je vanaf heden vinden via: https://dicoon.nl/werken-bij

Werken bij Dicoon

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bouw jij mee aan een uniek concept?

Kom dan werken bij Dicoon. Medio 2023 worden wij hét lab voor Midden- en Zuid-Gelderland ván en vóór zorgaanbieders. Ons laboratorium beschikt straks over moderne apparatuur en levert daarmee state of the art diagnostiek. Wij hebben sterke contacten met huisartsen en zorgprofessionals in de ziekenhuizen. Het lab vormt hiermee een katalysator voor andere samenwerkingsinitiatieven.

Dicoon: jouw aantrekkelijke werkgever

Werken als staflid bij Dicoon betekent letterlijk meebouwen. Ben jij een pionier en een echte bouwer? Dan zit je hier op de juiste plek! Ben jij de held, die in het lab werkt, dan is dit jouw kans om bij het unieke concept van Dicoon het verschil te maken!

In juni 2022 zijn de heiwerkzaamheden gestart, waarna de bouw in een rap tempo vordert. Jouw nieuwe werkplek is tijdelijk in Arnhem. Als ons met aandacht ingerichte kantoor in Elst gereed is, dan verhuis jij met ons mee!

Over Dicoon

In Elst (Gelderland) bouwen we aan een nieuw laboratorium, waar medio 2023 de lab-organisaties van Rijnstate Ziekenhuis, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) samengebracht worden in een zelfstandige organisatie. De nieuwe organisatie gaat Dicoon heten (Diagnostiek Combinatie Oost-Nederland) en wordt hét lab voor Midden- en Zuid-Gelderland ván en vóór zorgaanbieders.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Dicoon? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Wendy: 06 192 951 93. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: wendy.akkerman@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial