fbpx
Social Share

Werken bij Freekids

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ontdek de wereld van Freekids

Jij bent gek op kinderen. Hun fantasieën, verhalen en mooie knutselwerkjes vind je fascinerend. Daarom zit jij bij Freekids helemaal op je plek. Jouw doel? Kinderen laten leren, beleven én ontdekken in groepsverband. Door jou voelen kinderen van 0 tot en met 13 jaar zich thuis bij onze opvang. Maar we regelen het ook goed voor jou! We creëren een fijne werkplek. Het werkplezier van onze medewerkers vormt een fundament van onze identiteit. Blije medewerkers zorgen voor blije kinderen. En dat is waar we het voor doen: de glimlach van een kind.

Ontwikkelen met een lach

Freekids is een familiebedrijf in de Zaanstreek. Vanuit ons hart verrichten wij beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving. We streven naar kwaliteit mét de ambitie om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van een kind. Dit doen wij met een breed en flexibel pakket aan diensten, afgestemd op de wensen van ouders en kinderen. Wij kennen onze samenwerkingspartners en zij kennen ons. Kinderen mogen zijn wie ze zijn en krijgen de ruimte om dingen uit te proberen, fouten te maken en nieuwe oplossingen te zoeken.


Aandacht: voor kinderen, ouders, medewerkers en partners


Samenwerken: overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar


Respect: respect naar ouders, kinderen en medewerkers


Ontwikkeling: ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan


Verantwoordelijkheid: waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid

Over Freekids

Freekids is specialist in een beroepsmatige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving. Wij richten ons op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband. Jij maakt het mogelijk! We bieden professionele opvang van hoogwaardige kwaliteit. De behoefte van ieder kind, ouders en pedagogisch medewerkers staat voorop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Freekids? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Yentl: 06 519 830 88. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: yentl.gebbink@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial