fbpx
Social Share

Werken bij GetJobsDone

Get the job Done!

Werk waar je wilt, wanneer je maar wilt & start met verdienen

GetJobsDone is een nieuw en uniek platform dat studenten en werkgevers samenbrengt. GetJobsDone is het eerste platform waar studenten eenvoudig en snel geld kunnen verdienen door werk uit te voeren voor bedrijven. Studenten willen eenvoudig en snel wat bijverdienen zonder vast te zitten aan contractuele verplichtingen.

Bedrijven hebben vaak klusjes waar niemand de tijd, zin of het geld voor kan vinden. De win-win oplossing; GetJobsDone. Zij brengen bedrijven en studenten bij elkaar om de klus te klaren!

GetJobsDone is gevestigd in een hip verzamelpand in Amersfoort. Een loungebank, koffiebar, of een donderdagmiddag met bier en pizza? Niets is te gek in dit pand.

Naast hard werken ook tijd voor leuke dingen

Net zo belangrijk als je kennis van zaken vinden we DNA. Dit betekent dat je hard wilt werken, maar dat je ook plezier met je collega’s wilt hebben. Denk daarbij aan onze vrijdagmiddagborrel en vergeet onze teamuitjes niet. Bij GetJobsDone ga je ’s morgens fluitend naar je werk en kom je ’s avonds fluitend thuis.

Een jong en dynamisch team. Commercieel, ondernemend maar ook tijd voor leuke dingen. De ideale plek voor een (bij)baan als student of voor je 1e stap in je carrière.

GetJobsDone

GetJobsDone is een nieuw en uniek platform dat studenten en werkgevers samenbrengt. GetJobsDone is opgericht door Joost Hopman. Joost studeerde zelf aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en wilde als student zelf graag tijdelijk wat extra geld bijverdienen zonder vast te zitten aan allerlei contractuele verplichtingen. Samen met Darryl Hopman en Jacky Fakkeldij hebben zij dit idee verder uitgewerkt.

Ons kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij GetJobsDone? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Yentl: 06-51983088. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: yentl.gebbink@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial