Werken bij Hamofa

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

FYGI_Hamofa_Header-1920-650.
Scroll

Start jouw technische loopbaan bij Hamofa NL BV in Emmeloord

Als je een passie hebt voor de revisie van dieselmotoren en jezelf als een ware sleutelaar ziet, dan hebben wij de perfecte plek voor je!

Bij Hamofa NL BV, onderdeel van Hamofa Industrial Engines met een afzetgebied in en buiten Europa, voeren we niet alleen maar revisiewerkzaamheden uit, maar leveren wij compleet gereviseerde motoren af. Wij zijn toegewijd aan vooruitgang en de ontwikkeling van technologie. Met een gespecialiseerd team van 25 technici waarderen we jouw expertise en bijdrage. Sluit je aan bij ons team van revisiespecialisten die versleten motoren niet alleen herstellen maar ze ook opwaarderen naar een niveau dat concurrerend is met nieuwe motoren. Jouw kans om een bijdrage te kunnen leveren in een circulair revisieproces van dieselmotoren met goede vooruitzichten op de toekomst is hier!

Hamofa

Technisch Specialist met diesel in je DNA

Als techneut pur sang, die niets liever doet dan sleutelen, heb jij waarschijnlijk diesel in jouw DNA zitten. Daarom nodigen we je uit om deel te worden van ons team. Onze doelstelling is om de levenscyclus van dieselmotoren te verlengen door middel van hoogwaardige revisie. Dit biedt jou de gelegenheid om je technische kennis en vaardigheden in te zetten voor een duurzame toekomst.

Voor meer informatie over Hamofa NL BV, bezoek onze websites:
dieselserviceemmeloord.nl  en Hamofa – International Industrial Engine Company.

hamofafygislider-1-png
fygi_hamofa_klantsl-2-png

Werken bij Hamofa BV

Sinds 1979 is Hamofa NL BV, voorheen Dieselservice Emmeloord BV, dé specialist in dieseltechniek. Vanuit Emmeloord bieden we met 25 specialisten motorenrevisie, brandstofpomprevisie en machinale bewerkingen, naast een breed assortiment nieuwe en gebruikte onderdelen.

Lees meer over werken bij Hamofa

We bedienen klanten in landbouw, visserij, zee- en binnenvaart, industrie, transport, en overheidssectoren met onze geavanceerde werkplaats en machinepark.

Herman-Schuler-Header-ZZP-pagina-1.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met: Herman Schuler Recruitment Consultant