Werken bij Hilton Foods Holland

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Hilton_Foods_werkenbij
Scroll

Jouw pad naar werkplezier

Hilton Foods Holland is een toonaangevende speler in de levensmiddelenindustrie. Als strategische partner van Albert Heijn in de categorie Vers Vlees en als leverancier in de categorieën Vleeswaren en Vegetarisch, staat Hilton bekend om innovatie en kwaliteit.

Het doel is om bij te dragen aan de missie van Albert Heijn: Samen beter eten bereikbaar maken voor iedereen. Hilton Foods is een vooraanstaande internationaal beursgenoteerde voedingsmiddelenproducent, met 24 productievestigingen in 10 landen over de hele wereld. Op deze locatie in Zaandam werken ruim 300 vaste medewerkers en is er een flexibele schil.

Our people are our business. And they reflect the kind of business we are – global, modern, vibrant, diverse and with a passion for food, service and growth.

Hilton_Foods

Over Hilton Foods Holland

Bij Hilton Foods Holland in Zaandam maken we dagelijks het verschil in de foodsector. Onze productiefaciliteiten zijn state-of-the-art en onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is uniek. Als onderdeel van een actief internationaal bedrijf bieden wij een werkomgeving die zowel uitdagend als ondersteunend is. Onze cultuur stimuleert innovatie, samenwerking en persoonlijke groei, waardoor je altijd kansen hebt om je professioneel te ontwikkelen.

fygi_profielfoto_persoonlijkepagina_annemarie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met: Annemarie Appelman Freelance Recruitment Business Partner