fbpx
Social Share

Werken bij Janssen Van Kouwen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dé autodealer in de regio Groot-Amsterdam

Voel jij de drive om aan de slag te gaan in de automotive wereld? Ga een nieuwe sprong wagen bij Janssen Van Kouwen. Als Stellantis-dealer in de regio Groot-Amsterdam, bieden wij een breed scala aan merken aan, zoals Opel, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional. In het Gooi zijn we al jaren een begrip als Opel-dealer. Onze dienstverlening omvat zowel de verkoop van nieuwe als gebruikte (bedrijfs-)auto’s. Daarnaast bieden we financiële dienstverlening aan, zoals verzekeringen en financieringen. Voor onderhoud, schade- en merkherstel kunnen klanten vertrouwen op onze ervaren monteurs.

Een familiebedrijf mét efficiënte samenwerking

Janssen Van Kouwen Automotive is een modern en toekomstgericht familiebedrijf met 9 vestigingen. Wij hebben een goed gesmeerd team, omdat wij elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen samenwerken. Naast hard werken is er altijd ruimte voor gezelligheid. We kennen de klant en weten precies wat er speelt. Wij bundelen onze krachten en helpen elkaar. Ons bedrijf heeft een rijke historie, meer dan 40 jaar ervaring en streeft naar kernwaarden zoals:

Betrouwbaar, kennis, innovatief, kwaliteit, betrokken, klantgericht en duurzaam.

Path 4 Copy

HR Medewerker

32 uur
mbo
Amsterdam Zuidoost
Path 4 Copy

Medewerker Klant Contact Centrum

40 uur
mbo
Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam

Over Janssen Van Kouwen

Janssen Van Kouwen Automotive is een Stellantis-dealer met ruim 40 jaar ervaring. Dagelijks werken wij met meer dan 170 collega’s voor onze klanten, met een glimlach. Ons gezellige bedrijf is de afgelopen jaren uitgebreid naar 9 vestigingen in de regio Groot-Amsterdam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Janssen Van Kouwen? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Annemarie: 0617682491. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: annemarie.appelman@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial