fbpx
Social Share

De grootste puzzel uitgever van de wereld

Recente overnames in Verenigde Staten, Zwitserland, Spanje en Duitsland versterken de positie van de ruimschoots grootste puzzel uitgever ter wereld. Keesing geeft jaarlijks meer dan 200 miljoen puzzeltijdschriften uit in meer dan 12 landen. De plannen om met een “buy-and-build-strategie” nóg meer internationale markten te veroveren liggen op tafel. Ook op digitaal vlak zit Keesing niet stil. Er zijn apps gelanceerd in 9 verschillende talen en Keesing werd mede-eigenaar van app-ontwikkelaar Elevate Labs uit San Francisco Kortom; Keesing is volop in beweging!

Er werken ruim 400 medewerkers in kantoren in Amsterdam, Pennsylvania, Stockholm, Parijs, Berlijn, Londen, Madrid, Antwerpen, Milaan, Zurich en Kopenhagen, waarvan er zo’n 150 werken op het hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en overkoepelende processen en systemen geclusterd evenals de (internationale) digitale uitgeefactiviteiten.

Plezier staat centraal

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

In de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat is er veel veranderd. Bij Keesing omarmen we verandering. Wij geloven in de toekomst van print én digitale puzzelproducten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze gedrevenheid en liefde voor onze producten.

Path 4 Copy

Puzzelredacteur

32 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Path 4 Copy

Puzzelredacteur

32 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Path 4 Copy

System engineer

40 uur
mbo
Amsterdam

Over Keesing

Keesing Media Group (KMG) is marktleider in puzzels. KMG is al meer dan 200 jaar succesvol met puzzels. Onder de merken Denksport, Sport Cérébral, Tankesport en Megastar publiceert KMG bijna 750 verschillende puzzelpublicaties met een totale betaalde oplage van 200 miljoen exemplaren, die puzzelfans inspireren in Nederland, Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Spanje, Italië, Zweden, Noorwegen, Hongarije, Groot-Brittannië, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Keesing? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Bernie: 0622473264. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: bernie.klunder@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial