fbpx
Social Share

Werken bij Lagardère Travel Retail

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dé wereldwijde pionier in de travel retail industrie

Verspreidt over 39 landen hebben wij meer dan 4.800 winkels, gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice. Met meer dan 50 jaar ervaring op de Nederlandse retailmarkt, zijn wij experts in het opzetten en opereren van travel retail concepten op vliegvelden en stations en beheren wij een uitgebreid en divers portfolio van meer dan 100 merken. Onze organisatie is volop in beweging. Onze missie is om de reiziger de beste winkelervaring te bezorgen.

Een grote organisatie met een familiaire sfeer

Werken bij Lagardère Travel Retail betekent samenwerken, elkaar een helpende hand bieden waar nodig en denken in oplossingen. Wij luisteren naar elkaar en tonen respect. Het is een plek waar nieuwe ideeën gestimuleerd worden, waar leren centraal staat en waar successen gevierd worden.

Wij hechten veel belang aan loyaliteit en het onderhouden van relaties, niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook met onze zakelijke partners. Ons bedrijf is gebouwd op basis van sterke kernwaarden – teamgeest, enthousiasme, ethiek, innovatie, flexibiliteit en uitmuntendheid.

Over Lagardère Travel Retail

Wij zijn een wereldwijde retail organisatie met uiteenlopende winkels op luchthavens en stations. In Nederland zijn onze modewinkels te vinden in de meest bijzondere winkelstraten, namelijk op Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Amsterdam Centraal Station. Ook hebben wij twee food concepten met 29 filialen op NS stations, verspreidt over heel Nederland. Ons logistiek centrum en hoofdkantoor bevinden zich in Lijnden en met zijn allen zorgen wij voor de perfecte service voor onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Lagardère Travel Retail? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Yentl: 06 519 830 88. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: yentl.gebbink@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial