fbpx
Social Share

Werken bij Make-A-Wish

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt."

Help zieke kinderen met het uitkomen van hun liefste wens

Bij Make-A-Wish vervullen wij wensen. En dit zijn niet zomaar wensen. Wij vervullen de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Wat wij hiervoor nodig hebben? MAGIE. En die magie willen wij laten groeien! Op dit moment vervullen wij zeshonderd tot zevenhonderd wensen per jaar. Maar omdat er jaarlijks 1500 kinderen in aanmerking komen, willen wij groeien. Want al deze kinderen verdienen het om hun liefste wens in vervulling te laten gaan!

Jij kan onderdeel worden van deze prachtige, magische organisatie. Een organisatie die we graag beschrijven als warm, sociaal en enthousiast. Wij doen samen alles voor dé wensvervulling! Je komt terecht in een team van ruim vierhonderd vrijwilligers. En wat zijn wij enorm dankbaar en vereerd dat zoveel mensen hun tijd én talent in willen zetten voor onze magische organisatie. Samen streven we met passie en bevlogenheid een hoog kwaliteitsniveau na. Want we willen natuurlijk dat de wensvervulling onvergetelijk is!

Alles op alles om zoveel mogelijk wensen te vervullen

Wij zetten alles op alles om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Over Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle kinderen tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens ernstig zieke kinderen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Wij maken met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Make-A-Wish? Geen probleem!

Neem gerust contact op met Annelies Joustra, recruiter bij Make-A-Wish.
Dat kan telefonisch (035 20 35 385) of per mail: ajoustra@makeawishnederland.org

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial