fbpx
Social Share

Werken bij MolGen

MolGen is op zoek naar jou

Bij MolGen maak je impact op de maatschappij

De hele wereld is bezig met het bestrijden van COVID-19. En ook bij MolGen mogen wij een stuk van de puzzel oplossen. Door onze innovatieve en specialistische technologie kunnen wij DNA/RNA uit diverse materialen extraheren. Onder andere de GGD neemt onze apparatuur af waarmee SARS-CoV-2 (ofwel COVID-19) geëxtraheerd kan worden. We zijn er trots op dat we met onze oplossingen impact kunnen maken op de maatschappij!

Dat vraagt creatief denken en altijd zoeken naar nieuwe kansen. Iets waar we iedereen bij MolGen voor nodig hebben: samen oplossingen bedenken. Ons uitgangspunt is één team, één taak. Het afgelopen jaar zijn we dan ook met 30 medewerkers gegroeid, en we hebben een ambitieuze groeiambitie voor dit jaar.

Kom werken bij MolGen

Word jij onderdeel van ons team? Je wordt ondergedompeld in een platte organisatie (snel schakelen!) met een informele sfeer. En iedereen ‘staat met zijn voeten in de klei’, van MT tot engineers. We werken aan hetzelfde doel. Wij zijn de bruggenbouwers voor klanten én elkaar.

Solliciteer op één van onze vacatures! Of neem direct contact op met Bernie. Hij vertelt je alles over MolGen en jouw carrièrekansen.

Over MolGen

MolGen is gevestigd in Veenendaal. We zijn jong, dynamisch en we groeien snel. Wij bieden technologische totaaloplossingen op het gebied van Life Sciences, met als specialisatie het zuiveren van DNA/RNA uit diverse materialen. Onze innovatieve totaaloplossingen blijven we ontwikkelen; we groeien mee met de vraag van onze klanten en technische mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zie jij jezelf al werken bij MolGen, maar heb je nog vragen? Geen probleem! Bernie beantwoordt ze graag.

Bernie bereik je via 0622473264 of bernie.klunder@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial