fbpx
Social Share

Werken bij Mous Waterbeheer

Kennispartner voor gemalen, riolering, bruggen & sluizen

De missie van Mous Waterbeheer

De vakmensen van Mous Waterbeheer werken dagelijks aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van poldergemalen en rioolgemalen. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en waterschappen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we er dus voor dat we iedereen droge voeten houdt en dat de rioolsystemen van onze klanten goed functioneren. Daarvoor bouwen we nieuwe gemalen, voeren we renovaties uit en onderhouden we bestaande gemalen.

Al jaren is Mous Waterbeheer een vertrouwde naam in telemetrie, nieuwbouw en renovatie van complexe watertechnische installaties van bruggen en sluizen. Mous Waterbeheer zet nadrukkelijk in op technische vakkennis. Wij investeren in een eigen leerschool en vakmanschap. Door hierop te focussen hebben we inmiddels een naam opgebouwd in de markt.

Jaren lange ervaring in de techniek

Deze voorliefde voor techniek en water stroomt ook door de aderen van ons bedrijf. Samen zetten we al jaren de schouders onder nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. Om al deze projecten goed uit te voeren beschikken wij over alle afdelingen op onze locatie in Balk; engineering, procesautomatisering, panelenbouw, mechanische werkplaats en service. Ons team bestaat uit ruim 45 collega’s en we werken nauw met elkaar samen om door onze organisatiestructuur blijken we keer op keer in staat om alle projecten en storingen succesvol, binnen budget en op tijd klaar te krijgen.

Path 4 Copy

Financieel medewerker

24 uur
mbo
Balk

Over Mous Waterbeheer B.V.

Bij Mous Waterbeheer bedenken, ontwikkelen en leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor gemalen, bruggen en sluizen. Wij zetten ons ook actief in voor een duurzame toekomst en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons team bestaat uit 48 gedreven en ambitieuze vakmensen die zich willen onderscheiden door de best mogelijke service en oplossingen te bieden aan klanten. Vanuit hun expertise werken medewerkers samen, waardoor wij continue in staat zijn om de hoogste kwaliteit te bieden en om het werk op tijd op te leveren. Daar zijn wij trots op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Mous Waterbeheer? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Jeltine: 0619034481. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: jeltine.boomsma@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial