fbpx
Social Share

Werken bij Sectorinstituut Transport en Logistiek

Werken voor mens én werk in de transport en logistiek

Over STL

STL is opgericht door sociale partners in de sector (Transport en Logistiek) om te zorgen voor voldoende instroom van nieuwe mensen én voor behoud + doorstroom van vakbekwame professionals. Wij werken dus voor mens én werk in de transport en logistiek.

Het Sectorinstituut faciliteert werkgevers en werknemers om hiermee gericht samen aan de slag te gaan. En natuurlijk lukt dat alleen wanneer we samen, met elkaar, in beweging komen en blijven.

STL voor de werknemer en werkgever

Je komt terecht in een organisatie waar een fijne werksfeer hangt, waar je werkt in een gemotiveerde omgeving waar we informeel met elkaar omgaan. Een introductieperiode, waarin je de tijd krijgt de werkzaamheden eigen te maken en je collega’s te leren kennen, hoort natuurlijk ook bij jouw komst. En, als we weer naar kantoor gaan. Dat staat voor jou een heerlijk bedrijfsrestaurant te wachten, met elke dag onwijs lekkere soep, salade en snacks.

Naast jouw salaris krijg je van STL een vrij te besteden budget. Je kan hierdoor maandelijks (opsparen is ook een mogelijkheid) kiezen voor geld of vrije tijd. We hebben een aantrekkelijk pensioen en collectieve verzekeringen. Daarbovenop krijg je de reiskosten voor woon-werkverkeer vergoed mocht je wel naar kantoor komen. Al gaan wij thuiswerken wel stimuleren.

Path 4 Copy

HR Adviseur BBL-Leerlingen

40 uur
hbo / bachelor
Gouda
Path 4 Copy

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

32 uur
hbo / bachelor
Apeldoorn
Path 4 Copy

Interne Auditor

24 uur
hbo / bachelor
Gouda
Path 4 Copy

Teammanager Duurzame Inzetbaarheid

40 uur
hbo / bachelor
Gouda
Path 4 Copy

Adviseur Preventie | Arbeidshygiëne

40 uur
hbo / bachelor
Nederland
Path 4 Copy

Recruitment Adviseur

28 uur
hbo / bachelor
Gouda

STL werkt. Voor jou!

STL werkt voor bedrijven en de mensen die er werken. Wij brengen ze in beweging en wijzen de weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven.

Wij zoeken jou
Staat duurzame inzetbaarheid hoog op jouw agenda? Laten we samen de sector transport en logistiek naar een nieuw level tillen! Laten we samen zorgen voor een leven lang leren, zodat iedere werknemer nog gezonder, trotser en gelukkiger het pensioen bereikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij STL? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Wendy: 06-29321712. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: wendy.bezemer@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial