Werken bij Trek

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Header-Trek-1920-650.webp
Scroll

Wil je de wereld veranderen? Goed. Wij ook.

Wij geloven dat fietsen een eenvoudige oplossing zijn voor ’s werelds meest complexe problemen: klimaatverandering, congestie, de gezondheid van onze mensen en onze planeet. En het is door de fiets dat we onze wereld ten goede zullen veranderen.

Of je nu telefoontjes beantwoordt in de klantenservice, in de frontlinie werkt in de detailhandel of zadels ontwerpt, alles wat je hier doet, draagt bij aan een betere toekomst.

Trek is enorm goed bezig met duurzaamheid check hier hun website maar eens.

Werken bij Trek

Het ontstaan van Trek

Trek is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met Trek in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders – stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie: ‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Bekijk de vacatures bij Trek

Fygi_Jeltine_Zzp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op: Jeltine Boomsma Recruitment business partner