fbpx
Social Share

Werken bij Trek

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wil je de wereld veranderen? Goed. Wij ook.

Wij geloven dat fietsen een eenvoudige oplossing zijn voor ’s werelds meest complexe problemen: klimaatverandering, congestie, de gezondheid van onze mensen en onze planeet. En het is door de fiets dat we onze wereld ten goede zullen veranderen.

Of je nu telefoontjes beantwoordt in de klantenservice, in de frontlinie werkt in de detailhandel of zadels ontwerpt, alles wat je hier doet, draagt bij aan een betere toekomst.

Trek is enorm goed bezig met duurzaamheid check hier hun website maar eens.

Het ontstaan van Trek

Trek is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met Trek in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders – stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie: ‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Over Trek

Trek is een geweldige plek om te werken. Met geweldige voordelen voor alle werknemers. We bouwen alleen producten waar we van houden, bieden ongelooflijke gastvrijheid aan onze klanten en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen. Wanneer je deel uitmaakt van ons team, word je verzorgd, aangemoedigd om te leren en te groeien, en krijg je veel kansen om dit te doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Trek? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Jeltine: 06 190 344 81. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: jeltine.boomsma@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial