fbpx
Social Share

Werken bij Trifork

Humanising technology

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Bij Trifork helpen we bedrijven door technologie slim, verantwoord en ongecompliceerd te maken. Onze oplossingen ondersteunen veranderingen en maken het leven van eindgebruikers eenvoudiger. Ze transformeren technologie in waarde. Onze oplossingen op maat zijn gebaseerd op AI, Internet of Things, Drones en Conversational Interfaces. De eindgebruiker? Die staat altijd centraal.

Bij ons werk je in een moderne omgeving met een managementteam dat vrijheid en creativiteit op waarde schat. Elke dag zetten onze teams zich in om uitdagende en vernieuwende oplossingen voor topmerken te creëren. Zo werken ze aan slimme fietsen, zelflerende drones en augmented reality-toepassingen voor de zorg. Geen project is hetzelfde en bij ieder project stuit je op nieuwe technologieën en interessante uitdagingen.

Trifork

Voor ons is het heel simpel. Eerst ontdekken we welke technologieën er een toekomst hebben. Dan helpen we onze klanten te profiteren van deze nieuwe technologieën. Ten slotte voegen we onze ervaringen, knowhow en marktkennis samen om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten nodig hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Trifork? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Ruud 0657372153. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: ruud.van.den.berg@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial