fbpx
Social Share

Werken bij Van de Haar Groep

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Breng de natuur tot leven

Zoek jij een leuke, afwisselende baan waarbij je elke dag lekker buiten met je handen aan de slag bent? Dan zit je goed bij Van de Haar Groep! Wij zijn actief in het aanleggen, onderhouden en beheren van buitenruimtes. We werken bijvoorbeeld aan parken, houden dorpen en steden groen en schoon en leggen nieuwe wegen aan. Jij krijgt de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We moedigen initiatief en creativiteit aan en geven je de vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen. Binnen ons hechte team heerst een prettige werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.

"Wij geloven in de kracht van groen."

Meesters in aanleg en onderhoud

Van de Haar Groep onderscheidt zich door zijn uitgebreide expertise en veelzijdigheid. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud en beheer, wij bieden een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om de realisatie van wegen, fietspaden en parkeerplaatsen, het onderhoud van groenvoorzieningen en sportvelden óf het creëren van waterpartijen en natuurlijke landschappen, het vakmanschap en het enthousiasme van het team zorgen voor hoogwaardige resultaten.

“De creativiteit en vrijheid die je kwijt kan in de groenprojecten maakt ons werk leuk en uitdagend. Van plantwerk tot een complexe parkrenovatie, onze projecten zijn heel divers. Wij zijn stuk voor stuk echte doeners met liefde voor de natuur. Daarom zijn wij succesvol en hebben we plezier in het maken van mooie buitenwerken waar we trots op zijn.”, aldus Michael Eshuis, projectleider.

Path 4 Copy

Uitvoerder aanleg

40 uur
mbo
Wekerom
Path 4 Copy

Ploegleider beheer

40 uur
mbo
Wekerom
Path 4 Copy

Ploegleider beheer

40 uur
mbo
Wekerom
Path 4 Copy

Uitvoerder aanleg

40 uur
mbo
Wekerom

Werken bij Van de Haar Groep

Van de Haar Groep, gevestigd in Wekerom, is een vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op diverse sectoren, waaronder infrastructuur, groenvoorziening en cultuurtechniek. Met een solide reputatie en ruim 50 jaar ervaring is de Van de Haar Groep een betrouwbare partner in de branche.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Van de Haar Groep? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Jeltine: 06 190 344 81. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: jeltine.boomsma@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial