fbpx
Social Share

Werken bij Wiefferink

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Jouw pad naar werkplezier

Bij Wiefferink omarmen we de charme van Twentse nuchterheid. Hier geldt het motto: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg! In ons bedrijf, waar zo’n 50 enthousiaste collega’s actief zijn, staat het welzijn van onze medewerkers centraal. Bij Wiefferink draait het om jouw persoonlijke tevredenheid en werkplezier. Als jij je thuis voelt in deze unieke cultuur, ligt de baan van jouw dromen binnen handbereik!

Uitdagingen en kansen voor jou

Ontdek de opwindende wereld van Wiefferink, waar geen dag hetzelfde is en waar je samen met enthousiaste collega’s altijd concrete resultaten boekt. Bij ons is er een overvloed aan uitdagingen en je krijgt de mogelijkheid om de wereld te verkennen. Dus als jij klaar bent om een buitengewone carrière te omarmen, dan ben je absoluut aan het juiste adres bij Wiefferink! Kom jij ons versterken?

Path 4 Copy

Projectleider

38 uur
hbo / bachelor
Oldenzaal
Path 4 Copy

Magazijn medewerker

38 uur
mbo
Oldenzaal
Path 4 Copy

Boekhouder

mbo
Oldenzaal

Over Wiefferink

Wij zijn gespecialiseerd in afdeksystemen voor silo's en biogasinstallaties. Al meer dan 65 jaar leveren we opslagsystemen voor gas, mest, water, slib en andere vloeistoffen. Het toepassen van onze producten is uitgebreid dankzij de vraag naar energieopslag en -opwekking. We leveren wereldwijd aan de Agri, Biogas, waterzuivering en industrie vanuit onze locaties in Oldenzaal en Wykroty (Polen).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Wiefferink? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Herman: 06 225 049 59. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: herman.schuler@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial