fbpx
Social Share

Werken bij WoonZorgcentra Haaglanden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Thuiskomen bij WZH

Jij kunt onderdeel van ons worden! WZH heeft 14 woonzorgcentra, een thuiszorgtak en meerdere dag- en ontmoetingscentra. Wij bieden in de regio Haaglanden kwaliteitszorg op maat, variërend van persoonlijke en huishoudelijke verzorging tot begeleiding, behandeling en verpleging. Vanuit onze kernwaarden open, samen en geborgen doen we dit voor mensen met dementie, somatische klachten, NAH en cliënten van de thuiszorg.

Het beste leerbedrijf van Zuid-Holland

Dát zijn we natuurlijk niet voor niets! Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Bij ons kun jij jezelf zijn! Je krijgt een ruim scholingsaanbod, collega’s waar je blij van wordt én er is altijd een WZH-locatie bij jou in de buurt! De kern van ons werk is het persoonlijke contact met onze bewoners en met elkaar. Kom jij samen met jouw enthousiaste collega’s de beste zorg leveren aan onze cliënten?

Over WoonZorgcentra Haaglanden

Vanuit 14 woonzorglocaties in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en omgeving bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden.

“We zorgen met ons hoofd, ons hart en onze handen.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij WZH? Geen probleem!

Neem contact op met Malou of Wendy:
Malou: 06 117 494 57malou.van.veen@fygi.nl
Wendy: 06 293 217 12 / wendy.bezemer@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial