Werken bij Wiefferink

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

FYGI_Wieffering_Header-1920-650d.jpg
Scroll

Jouw pad naar werkplezier

Bij Wiefferink omarmen we de charme van Twentse nuchterheid. Hier geldt het motto: doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg! In ons bedrijf, waar zo’n 50 enthousiaste collega’s actief zijn, staat het welzijn van onze medewerkers centraal. Bij Wiefferink draait het om jouw persoonlijke tevredenheid en werkplezier. Als jij je thuis voelt in deze unieke cultuur, ligt de baan van jouw dromen binnen handbereik!

Uitdagingen en kansen voor jou

Ontdek de opwindende wereld van Wiefferink, waar geen dag hetzelfde is en waar je samen met enthousiaste collega’s altijd concrete resultaten boekt. Bij ons is er een overvloed aan uitdagingen en je krijgt de mogelijkheid om de wereld te verkennen. Dus als jij klaar bent om een buitengewone carrière te omarmen, dan ben je absoluut aan het juiste adres bij Wiefferink! Kom jij ons versterken?

Wiefferink_werkenbij
fygi_klantslider_wiefferink-3-png

Over Wiefferink

Wij zijn gespecialiseerd in afdeksystemen voor silo's en biogasinstallaties. Al meer dan 65 jaar leveren we opslagsystemen voor gas, mest, water, slib en andere vloeistoffen.

Wereldwijd

Het toepassen van onze producten is uitgebreid dankzij de vraag naar energieopslag en -opwekking. We leveren wereldwijd aan de Agri, Biogas, waterzuivering en industrie vanuit onze locaties in Oldenzaal en Wykroty (Polen).

Herman-Schuler-Header-ZZP-pagina-1.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met: Herman Schuler Recruitment Consultant