fbpx
Social Share
bool(true)

Werken bij Bonte Installaties

Experts in werktuigbouwkundige installaties

Word jij onze nieuwe collega?

Bonte installaties wil naast uitblinken in de projecten die wij opleveren, ook het hoogst mogelijke niveau van veilig en gezond werken nastreven. Jij bent voor ons een belangrijke schakel in het succes van de organisatie. Zo gaan we ook met jou om! Je word nauw betrokken bij de organisatie en ook teamwerk vinden wij enorm belangrijk. Je komt terecht in een informele sfeer met korte lijnen. Wij spreken niet van leidinggevende, maar van mentoren, omdat zij zich ook echt zo gedragen. Zij ondersteunen jou en als er problemen zijn dan proberen ze dit samen met jou op te lossen.

Ben jij straks ook bij onze uitjes?

Bij Bonte Installaties krijg je bijna 60 collega’s erbij waarvan ongeveer 20 medewerkers op de binnendienst zitten. Speciaal voor jou én voor je collega’s is er een actieve personeelsvereniging. Zij organiseren jaarlijks uitjes waar je vrijblijvend aan mee kan doen. (Nu even wat minder i.v.m. het virus.) Daarnaast is er elk jaar aan het begin van de bouwvak een grote barbecue. En met kerst worden er op locatie en de hoofdvestiging in Hedel frietkarren neergezet. Word jij onderdeel van ons enthousiaste team? Wij verwelkomen jou graag!

Kwaliteit door vakmanschap

Bonte Installaties biedt een groot spectrum aan installatietechnieken. We zijn een totaal installateur wat betreft werktuigbouwkundige installaties en we zijn met name actief in de woningbouw. Wij nemen de aanleg van alle installaties voor onze rekening. Ook na de bouw verzorgen we service en onderhoud. Ook hebben we een hele prefab afdeling waardoor we snel kunnen handelen en ook maatwerk kunnen leveren. Word jij onderdeel van Bonte Installaties?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Bonte Installaties? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Annelieke: 06-18683597. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: annelieke.grootenboer@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial