fbpx
Social Share

Werken bij Dubois & Co. Registeraccountants

Dubois & Co. Registeraccountants is op zoek naar jou!

Maatschappelijk betrokken met een persoonlijke en mensgerichte cultuur

Kies jij voor werken bij Dubois & Co. Registeraccountants? Dan kies jij voor samenwerken met betrokken, enthousiaste en professionele collega’s in een inspirerende en plezierige werkomgeving. Jouw werk is niet zomaar werk. Jij werkt namelijk met én voor bijzondere klanten binnen non-profit en maatschappelijk betrokken organisaties zoals musea, theaters, welzijnsorganisaties en goede doelen.

Maatschappelijke betrokkenheid dat kenmerkt Dubois & Co. Registeraccountants. Net als onze persoonlijke en mensgerichte cultuur. Bij ons is een persoonlijke en mensgerichte aanpak bepalend voor onze cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij ons binnenstapt!

Vanzelfsprekend draait het bij ons om onze klanten, maar daarnaast écht om jou. Want jij maakt het verschil door voortdurend alert te zijn op onze hoge kwaliteitsstandaard. Met jouw oplossings- en klantgerichte kwaliteiten haal je het beste uit jezelf om nog beter te worden in je vak. Dubois & Co. Registeraccountants gelooft dat jezelf kunnen zijn een sterke voorwaarde is om goede keuzes te maken en duurzame relaties op te bouwen. Daarom telt niet alleen jouw kennis, maar net zo goed jouw karakter.

Samenwerken met bijzondere collega’s

Dubois & Co. Registeraccountants is een middelgroot accountantskantoor met ruim 50 medewerkers, waarvan 20 assistent accountants en 15 registeraccountants. In Amsterdam-Zuid, naast het Vondelpark, werk jij in een betrokken kantoor. Je werkt samen met bijzondere collega’s én met maatschappelijk relevante klanten. Natuurlijk in vrijheid en in een omgeving waar jij jezelf mag zijn. Waar jij met ideeën mag komen en daar ook écht naar geluisterd wordt. Zo heb jij inspraak op organisatieniveau én instemmingsrecht. Want samen zijn wij Dubois & Co. Registeraccountants.

Naast onze kerntaak, de controle van jaarrekeningen, voeren wij adviesopdrachten uit. Wij hebben als kernactiviteit de controle van jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen. Verder adviseren wij een groot aantal besturen en directies en benaderen ondernemingsraden ons voor adviezen op bedrijfseconomisch gebied.

Dubois & Co. Registeraccountants

Dubois & Co. Registeraccountants heeft als kernactiviteit de controle van jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen. Verder adviseren wij een groot aantal besturen en directies en benaderen ondernemingsraden ons voor adviezen op bedrijfseconomisch gebied. Werken bij Dubois & Co. betekent maatschappelijk betrokken werken, samen met ongeveer vijftig collega's. Dit alles in een persoonlijke én mensgerichte cultuur. Want daar draait het om.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Dubois & Co. Registeraccountants? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Marjolein: 06-54274666. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: marjolein.touber@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial