fbpx
Social Share

Werken bij Evers + Manders

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij geven subsidieadvies

Evers + Manders in Hoevelaken is een bedrijf dat elk jaar groeit met veel gerenommeerde klanten uit diverse branches. De specialist op het gebied van subsidie aanvragen voor onder andere water, delta, techniek en IT. Wij hebben veel expertise in huis en onze kwaliteit staat hoog aangeschreven. Met onze informele cultuur hebben we de volgende kernwaarden:

  • Samenwerken
  • Leren
  • Resultaat
  • Respect

Bij ons werken 20 mensen die jaarlijks meerdere projecten bij hun klanten uitvoeren. Er heerst een goede sfeer en collega’s hebben wat over voor elkaar.

De kracht van Evers + Manders

Bij Evers + Manders zijn we actief in de sectoren water-, delta- en maritieme technologie, medische technologie, energie en biobased economy, en innovatieve regionale ontwikkeling. Onze opdrachtgevers zijn innovatieve ondernemingen, technologieontwikkelaars, universiteiten, onderzoeksinstellingen, waterleidingbedrijven, gemeenten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Over Evers + Manders

Bij Evers + Manders in Hoevelaken kom jij terecht in een stabiele en groeiende organisatie; geen dag is hetzelfde. Er heerst een informele cultuur met korte lijnen. Dit maakt het voor jou mogelijk om snel te schakelen, zodat je in een korte tijd veel kunt bereiken. Jij bepaalt in grote mate je eigen succes, want je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en om je talenten te benutten. Bij ons is er een goede balans tussen werk en privé.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Evers + Manders? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Pieter: 06 200 139 25. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: pieter.duijndam@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial