fbpx
Social Share

Werken bij G&L Elektrotechniek

De allround totaalinstallateur van Nederland

Word jij onderdeel van ons team?

G&L Elektrotechniek is dé specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in de woningbouw en utiliteit. En hier kan jij onderdeel van worden!

Werken bij ons betekent werken in een informeel team. Heb jij een probleem? Jouw collega’s helpen jou. Want samen staan we sterk! Daarnaast is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons belangrijk, daarom investeren we hier graag in.

En natuurlijk mogen toffe uitjes ook niet ontbreken. Daarom elke zomer voor een gezellige barbecue en rond de kerst een gezellige borrel mét frietkar bij jouw locatie. Met dank aan de actieve personeelsvereniging waar jij vrijblijvend gebruik van kan maken!

Aandacht voor iedereen

De zorg voor onze medewerkers én klanten komt op de eerste plaats. Vanwege het vele klantencontact zijn jouw collega’s erg dienstverlenend. En jij dus ook. Wij gaan graag voor een lange duurzame relatie. Zowel met onze klanten als met jou als medewerker. En dat maakt ons sterk als bedrijf.

G&L Elektrotechniek wil naast uitblinken in de projecten die wij opleveren, ook het hoogst mogelijke niveau van veilig en gezond werken nastreven. Aandacht voor jou als medewerkers, het milieu en maatschappelijke omstandigheden is een belangrijke investering in onze organisatie. Want samen maken wij de toekomst.

Kom jij ons team versterken met jouw inbreng? Wij heten je van harte welkom!

Over G&L Elektrotechniek

G&L Elektrotechniek is een modern en dynamisch bedrijf met ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in de woningbouw. Ons team is expert in de realisering van seriematige woningbouw en enkelvoudige woningen in nieuwbouw en renovatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij G&L Elektrotechniek? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Annelieke: 06-18683597. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: annelieke.grootenboer@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial