fbpx
Social Share

Werken bij Hanzeheerd

Welzijn staat voorop.

Jij maakt het verschil.

Hanzeheerd is een kleinschalige zorgorganisatie, iedereen kent elkaar en het is een nuchtere no-nonsense cultuur: de lijnen zijn kort en iedereen is je en jij. Met passie en professionaliteit. Want zorgen doe je samen!

Wij bieden zorg van hoge kwaliteit aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. Daarbij besteden we veel tijd en aandacht aan het welzijn van onze cliënten en hun persoonlijk welbevinden. Jij maakt hierin het verschil én speelt een grote rol in onze cliënttevredenheid. Daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen, te kijken naar jouw kwaliteiten en zoeken samen naar de mogelijkheden. Hierdoor krijg jij voldoende uitdaging én zorgen we samen voor de juiste ontwikkelingsmogelijkheden.

Ook zorg voor jou.

Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou. Wij vinden het écht belangrijk dat jij jouw werk als meer dan een baan ziet. Daarom zetten wij jou centraal.

Ga jij aan de slag als verpleegkundige of verzorgende? Dan ontvang je van ons direct een contract voor onbepaalde tijd. Verder vallen wij onder de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Wat dit betekent? Onder andere een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, vakantiegeld plús een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke werkkostenregeling, flexibele werktijden én natuurlijk een onregelmatigheidstoeslag.

Kies jij voor een baan bij Hanzeheerd? Dan kies jij voor werken in een fijne organisatie mét volop ontwikkelmogelijkheden. Wij heten jou van harte welkom!

Onze zorg.

Doordat ouderen steeds langer thuis wonen, wordt ook de thuiszorg die we verlenen steeds iets zwaarder. Een interessant proces waarbij je met je collega’s steeds blijft kijken naar wat mogelijk is. Wij bieden de cliënten een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Onze cliënten die hier wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

Je kunt bij Hanzeheerd dus zowel intramuraal als extramuraal werken; in De Bongerd, in Brinkhoven of in de wijk. Word jij onderdeel van ons team als verzorgende, verpleegkundige of in een andere mooie functie? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.

Werken bij Hanzeheerd

Hanzeheerd is een kleinschalige zorgorganisatie in Hattem, Heerde en omstreken. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit aan ouderen waarbij persoonlijk welbevinden centraal staat. Kies jij voor werken bij Hanzeheerd? Dan kies jij voor werken in een organisatie waar iedereen elkaar kent, met een nuchtere no-nonsense cultuur: de lijnen zijn kort en iedereen is je en jij. Mét passie en professionaliteit. Want zorgen doen we samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Hanzeheerd? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Leonie: 06-19297055. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: leonie.broekman@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial