fbpx
Social Share

Werken bij Headroom Assistance

I LOVE HEADROOM! You too?

Kom jij ook werken bij Headroom?

Je komt te werken bij een internationale organisatie waarbij je op dagelijkse basis assistentie verleent aan o.a. de oprichters van Swapfiets, Funda, Booking.com, ID&T, Dopper, Otrium en WeTransfer.

Happiness & Health van onze EA’s is bij Headroom nummer 1 prioriteit. Persoonlijke aandacht en jouw groei, zowel persoonlijk als op professioneel gebied, staan bij ons voorop. Jij krijgt bij ons een trainings- en begeleiding straject dat op jouw ervaring en behoefte wordt afgestemd. Zo leer je op een hele persoonlijke wijze de fijne kneepjes van het vak.

Je bent van harte welkom om te werken op ons kantoor in Amsterdam! Werk je liever thuis? Geen probleem. Wij zorgen dat jij thuis van alle gemakken voorzien bent.

Wie zijn wij?

Headroom maakt het ondernemers zo makkelijk mogelijk om met een Executive Assistant te werken. Wij geloven er namelijk in dat als jij de dingen doet die je leuk vindt en waar je goed in bent, je meer groei, succes en geluk bereikt!

Daarnaast laten wij graag aan de wereld zien hoe mooi het vak van EA is. Als EA werk je met de meest succesvolle, inspirerende ondernemers en het geeft een enorme kick om bij te dragen aan het succes van diegene die we assisteren. Headroom Executive Assistants zijn smart, nauwkeurig en pro-actief en weten als geen ander hoe een samenwerking succesvol te maken. Kom jij het team versterken met jouw inbreng? Wij verwelkomen jou graag!

Werken bij Headroom

Headroom is een internationale organisatie dat gevestigd is in Amsterdam. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Wij geloven er namelijk in dat als jij de dingen doet die je leuk vindt en waar je goed in bent, je meer groei, succes en geluk bereikt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Headroom Assistance? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Yentl: 06 519 83 088. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: yentl.gebbink@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial