fbpx
Social Share

Werken bij Hoppenbrouwers Barendrecht

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Leuke werksfeer

Hoppenbrouwers creëert een omgeving waarin je gestimuleerd en geprikkeld wordt en waarbij ontwikkeling voorop staat. Vanwege de diversiteit aan projecten die wij aanpakken, krijg jij medezeggenschap over de projecten waar jij aan mee gaat werken. Daarnaast doen wij veel aan leuke dingen naast het werk, zoals het organiseren van dartwedstrijden, personeelsfeesten, teamuitjes, filmavonden en andere leuke activiteiten. Jij komt terecht in een leuke, gezellige en informele werksfeer met korte lijntjes.

Kernwaarden

Bij Hoppenbrouwers Techniek staat de medewerker op nummer 1 en dit kan je terug zien in de kernwaarden die wij hanteren. Eén daarvan is autonomie omdat Hoppenbrouwers Techniek altijd achter jouw staat, welke beslissing je ook neemt. Een ander mooi voorbeeld is werkplezier. Want werkplezier is belangrijk. Zolang jij fluitend naar je werk gaat, is dit ook terug te zien in je prestaties. En ondanks dat er 1500 medewerkers aan het werk zijn is Hoppenbrouwers nog steeds persoonlijk. Dit komt door het familiaire karakter wat er nog steeds heerst. Hierdoor is verbondenheid ook een kernwaarden. De teams binnen Hoppenbrouwers Techniek zijn kleine ondernemingen, zelfsturend en met het oog op kansen. Dat past bij de vierde kernwaarden namelijk ondernemend. De laatste is vakmanschap en deze is ook gericht op de medewerkers. Er wordt gestimuleerd om je kracht te ontdekken en deze te ontwikkelen. Om je zelf uit te dagen en je kennis en kunde te laten zien.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek heeft momenteel achttien vestigingen in heel Nederland en daarom zijn de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden eindeloos. In 2019/2020 zijn we uitgeroepen tot beste werkgever! Ondanks de omvang van de organisatie blijft het een hecht familiebedrijf die een breed scala aan projecten in beheer heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Hoppenbrouwers Techniek? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Annelieke: 0618683597. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: annelieke.grootenboer@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial