Social Share
bool(true)

Werken bij Kwekerij Baas

Tuin- én werkgeluk voor iedereen

Werken in vrijheid mét betrokkenheid

Kies jij voor werken bij Kwekerij Baas? Dan kies jij voor werken bij een informele organisatie die altijd in ontwikkeling is. Wat dit voor jou betekent? Vrijheid en ruimte om met ideeën te komen én deze uit te proberen. Want samen zijn wij Kwekerij Baas. Jouw mening, als medewerker, vinden wij belangrijk. Nét als de betrokkenheid van onze medewerkers. En natuurlijk horen daar ook legendarische feestje bij waar nog lang over wordt nagepraat…!

De missie van Kwekerij Baas is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met puur tuingeluk. Een passie voor planten, klantgerichtheid en teamspirit gaan daarbij hand in hand. Iets voor jou? Wij heten je van harte welkom.

De kracht van puur tuingeluk

Dat is waar wij in geloven en iedere dag bij Kwekerij Baas aan werken. Met onze collecties willen wij iedereen het hele jaar door blij maken met vrolijke seizoensplanten voor tuin, balkon en terras. Met ruim veertig jaar kweekervaring, maken wij ieder seizoen de mooiste seizoensbloeiers in de beste kwaliteit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid als leverancier van deze kwaliteitsplanten en houden daarom het hele proces van zaadje of stekje tot aan het eindproduct in eigen hand.

Kwekerij Baas is een familiebedrijf dat altijd in beweging is. Wij denken mee met onze klanten om ze beter te laten presteren. En wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze relaties en van onze medewerkers. Klantbetrokken, verantwoordelijk en creatief. Dat is Kwekerij Baas.

Kennismaken met Kwekerij Baas

Staat jouw droombaan er niet tussen maar ben je nieuwsgierig hoe is het is om bij Kwekerij Baas te komen werken? Ben je al ervaren of juist helemaal niet maar ben je wel leergierig? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen in de kas aan de Enserweg 4. Elke woensdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur staat de koffie klaar om kennis te komen maken.

We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities. Samen kijken we dan of die passen bij Kwekerij Baas. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen met Toine Giessen via toine.giessen@fygi.nl of 06-57356505.

Path 4 Copy

HR Adviseur

40 uur
hbo / bachelor
Ens
Path 4 Copy

Teamleider Expeditie

40 uur
hbo / bachelor
Ens
Path 4 Copy

Monteur Technische Dienst

40 uur
mbo
Ens
Path 4 Copy

Teamleider Productie

40 uur
mbo
Ens
Path 4 Copy

Accountmanager

40 uur
hbo / bachelor
Ens
Path 4 Copy

Bedrijfsleider

40 uur
hbo / bachelor
Ens
Path 4 Copy

Teamleider glastuinbouw

40 uur
mbo
Ens

Werken bij Kwekerij Baas

Creativiteit. Klantbetrokkenheid. Verantwoordelijkheid. Dat is Kwekerij Baas. Wij gaan voor puur tuingeluk. Dat bereiken wij samen met werkgeluk. Kies jij voor werken bij Kwekerij Baas? Dan kies jij voor werken in vrijheid mét betrokkenheid. Samen ontwikkelen, groeien en prachtig werk leveren. Natuurlijk niet zonder successen te vieren! Word jij onderdeel van ons familiebedrijf? Wij heten je van harte welkom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Kwekerij Baas? Geen probleem! Toine vertelt je er graag alles over.

Stuur een bericht naar Toine: 0657356505.
Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: toine.giessen@fygi.nl!