fbpx
Social Share

Werken bij Maxima Kitchen Equipment

Het e-commerce platform op het gebied van professionele horeca apparatuur

Word jij ook onderdeel van Maxima?

Je komt te werken in een organisatie met een open en informele cultuur. Bij Maxima Kitchen Equipment is er ruimte voor gezelligheid én een grapje op zijn tijd. Pauzes worden gevuld met leuke gesprekken, tafelvoetbal of Mario Kart. Het fenomeen ‘work hard, play hard’ is bij ons echt van kracht. Wij zijn een financieel gezond bedrijf dat elk jaar blijft groeien. Dit betekent ook dat er continu dingen veranderen. Schrikt jou dat niet af én wil jij onderdeel worden van ons succes? Dan is dit echt een toffe club om voor te werken. Jouw collega’s gebruiken de term ‘een warm bad’, als ze vertellen hoe je ontvangen wordt!

Jouw talenten benutten en stimuleren

Wij zijn Maxima Kitchen Equipment, het snelst groeiend e-commerce platform op het gebied van professionele horeca apparatuur! Werken bij Maxima Kitchen Equipment betekent werken bij een organisatie waar eigenaarschap wordt gewaardeerd, waar je wordt gestimuleerd om je talenten te benutten en waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Voor onze locatie in Mijdrecht zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s. Of je nu komt werken als productspecialist, klantadviseur of als magazijnmedewerker, wij heten je graag van harte welkom. Meer weten? Kijk snel bij onze vacatures.

Werken bij Maxima Kitchen Equipment

Ons bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van de levering en het onderhoud van professionele keukenapparatuur. Wij zijn in staat om een oplossing te bieden voor alle wensen, onze kwaliteitsapparatuur voldoet aan alle vereiste normen in hygiëne en veiligheid. Doordat alle Maxima producten in Nederland op voorraad worden gehouden, zijn wij in staat om direct te verzenden naar elke locatie in de wereld. Word jij ook onderdeel van ons succes?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Maxima Kitchen Equipment? Dat kan! Nancy vertelt je er graag alles over.

Stuur een bericht naar Nancy: :0654977685.
Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: nancy.wijnkamp@fygi.nl!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial