fbpx
Social Share

Werken bij Müller European Truck and Trailer Care

Müller ETTC: the full-service company

Werken bij een groeiend familiebedrijf

Aan de slag bij Muller ETTC? Dan kies jij voor werken bij een groeiende, universele vak garage waar nationale en internationale transporteurs graag komen vanwege de topservice. En die topservice, die verlenen wij samen! Jij, samen met jouw collega’s.

Je wordt een belangrijk onderdeel van een mooi familiebedrijf met ambitie, waar de directeur je nog bij naam kent. Want dat vinden wij enorm belangrijk: persoonlijke aandacht. Daarbij krijg jij alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Werken als specialist

Als monteur bij Muller ETTC word jij onderdeel van een enthousiast team. En een team met ontzettend veel kennis. Wij weten alles van vrachtwagens, trailers, laadkleppen, koelmotoren en carrosserie. Wat is jouw specialisatie?

Met jouw kennis help jij onze klanten uitstekend. Natuurlijk in samenwerking met jouw collega’s. En werken, dat doen jullie op twee locaties. In Holten en in Duiven. Beide werkplaatsen zijn uitstekend uitgerust én gunstig gelegen dichtbij de snelweg. Optimaal bereikbaar voor transporteurs dus!

Dé specialist voor Trucks en Trailers

Bij Müller European Truck & Trailer Care bieden wij de juiste oplossing van voor- tot achterbumper. Samen met jou en jouw gespecialiseerde collega's zorgen wij hiervoor. En daarbij is een goede werkplaats natuurlijk noodzakelijk, dus die hebben wij helemaal top in orde. Kies jij voor werken bij Müller ETTC? Dan kies jij voor werken in een gezond én groeiend familiebedrijf met toffe, vrolijke en behulpzame collega's. En krijg jij dé kans om jezelf te ontwikkelen. Word jij als specialist onderdeel van ons team? Dan staat voor jou een toffe functie te wachten waar geen dag hetzelfde is én waar je ontzettend veel variatie hebt in je werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over Werken bij Muller European Truck and Trailer Care? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Frank: 0613506915. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: frank.kroese@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial