fbpx
Social Share

Werken bij Mustad

“Elke dag worden we geïnspireerd door onze gedeelde waarden: passie, betrokkenheid, innovatie en samenwerking.”

Wij hebben jou nodig!

Mustad zou Mustad niet zijn als er niet een ambitieus plan ligt om de organisatie verder door te ontwikkelen en te laten groeien. De productiefabriek in Drachten staat aan de vooravond van een enorme, uitdagende organisatorische en technologische transformatie en wordt het lead center van de Mustad Hoofcare Group. Naast het volledige optimaliseren van de productielijnen, het implementeren van nieuwe machines komt er ook een nieuw product naar Drachten. Over vijf jaar vind je bij Mustad in Drachten een center of competence, is de productiecapaciteit verhoogd en de wereldwijde omzet gestegen met 50% en produceren wij CO2 neutraal.

De visie is helder! Mustad Hoofdcare Group weet waar ze naartoe gaan en daar hebben wij jou voor nodig!

Pioniers sinds 1832

Mustad is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van paardenhoefverzorgingsproducten. Dit met activiteiten in elf landen op vijf continenten. Onze producten omvatten hoefijzers, hoefnagels, paardenraspen, hoefsmidgereedschappen en andere gerelateerde verzorgingsproducten en speciale producten voor de verzorging van paardenhoeven. Sinds de oprichting in 1832 vormen en zetten we de standaard in de paardenindustrie.

Tot onze klanten behoren ’s werelds beste hoefsmeden, Olympische ruiters, paardeneigenaren en dierenartsen. We streven naar winstgevende, duurzame groei en het creëren van waarde op lange termijn voor onze klanten, onze medewerkers en onze samenleving. Onze groeivooruitzichten blijven sterk dankzij het geweldige team dat we hebben opgebouwd.

Over Mustad

Sinds 1832, maakt Mustad producten voor Hoofcare People door Hoofcare People. De volgende waarden zijn onze dagelijkse richtlijnen om de de beste producten en services te bieden:

Passie: wij leven & ademen hoefverzorging
Innovatie: wij zijn altijd vooruitstrevend
Inzet: wij zijn aanpakkende experts
Samenwerking: voor hoefverzorging mensen; bij hoefverzorging mensen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Mustad? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Jeltine: 0619034481. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: jeltine.boomsma@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial