fbpx
Social Share

Werken bij Norschoten

Betekent werken met en voor onze cliënten

Werken in de ouderenzorg is leuker dan je denkt!

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. De wens van de cliënt staat centraal en hier sluiten wij op aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen. Werken bij Norschoten betekent werken met én voor onze cliënten. Het leven van de cliënt zo prettig mogelijk maken en de cliënt zich thuis laten voelen. Dat vinden wij belangrijk! We bieden een thuis waar ruimte is voor ontmoeting en oprechte aandacht voor elkaar

We zijn een algemeen christelijke organisatie. Iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Veel van onze cliënten hebben een christelijke geloofsovertuiging. Het is belangrijk dat jij weet hoe je hier op de juiste manier mee omgaat.

Norschoten biedt verpleeghuiszorg in Barneveld, Garderen en Kootwijkerbroek. In Putten en Elspeet biedt Norschoten verpleeghuiszorg in verpleegappartementen. Op verschillende locaties worden er ook dagbehandelingen aangeboden.

Zorg zoals u wenst!

Norschoten is een zorgorganisatie waar de wens van de cliënt centraal staat en hier sluiten wij op aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen. Werken bij Norschoten betekent werken met én voor onze cliënten. Het leven van de cliënt zo prettig mogelijk maken, dat willen wij! De cliënt zich thuis laten voelen. Dat vinden wij belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Norschoten? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Wendy: 06-19295193. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: wendy.akkerman@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial