fbpx
Social Share

Werken bij OnderwijsPost

Het onderwijs draait om mensen met een hart en om werk met een ziel. Dat geldt voor OnderwijsPost ook!

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal

OnderwijsPost zorgt ervoor dat onze onderwijskrachten op de juiste scholen worden geplaatst en hier met plezier werken. Wij zijn een informele organisatie waar mensen elkaar écht leren kennen en elkaar oprecht willen helpen. Dit draagt bij aan de ambities, als personen en als bedrijf.

Staat jouw ideale functie er niet bij, maar heb je hart voor onderwijs en ga je graag bij ons aan de slag? Laat ons zien waar je goed in bent en waar je ons team mee kunt versterken! Stuur je motivatie met je cv en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Meer dan 10 jaar detacheren in het onderwijs

In hartje Rotterdam detacheren wij al meer dan 10 jaar binnen het onderwijs. Alles draait om talent. Wij kijken naar het talent van eigen medewerkers, klanten en gedetacheerde professionals en we laten dit graag groeien. Er wordt hierdoor niet met harde kaders gewerkt, maar gekeken naar creatieve oplossingen die win-win situaties creëren. Met een team van 20 collega’s zetten wij professionals in voor zowel basis-, middelbaar- als beroeps- en hoger onderwijs. Naast OnderwijsPost is er onlangs gestart met een nieuw bedrijf Yuar. Ook detachering, maar dan richting hr- en marketingfuncties.

Over OnderwijstPost

OnderwijsPost neemt het werk en elkaar serieus. Ondertussen wordt er heel hard gelachen met en om elkaar (vooral tijdens 30 Seconds). Bij ons ligt de nadruk op samenwerking met elkaar, met zakelijke relaties en de onderwijsprofessionals. Door deze samenwerking leren we veel van elkaars talenten. Daarnaast helpen wij elkaar waar nodig. Baal je? Dan slepen wij je door je baalmoment heen. Heb je een succes te vieren? Die vieren we keihard met je mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij OnderwijsPost? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Nancy: 0612432105. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: iris.kamp@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial