fbpx
Social Share

Werken bij Proeflokaal Zuiders

Dé plek om te proeven van het goede leven

Werken bij een écht familiebedrijf

Werken bij Proeflokaal Zuiders? Het kan! Jij kiest voor samenwerken met enthousiaste, gemotiveerde en vooral gezellige collega’s. Samen gaan jullie voor hetzelfde doel: een plek creëren om te proeven van het goede leven!

Het goede leven, dat wil Proeflokaal Zuiders voor jou als medewerker ook. Daarom is er veel aandacht voor jouw juiste balans tussen werk en privé. ’s Avonds laat doorwerken? Dat gebeurt hier niet. Jij bent op tijd klaar! Waar dit vandaan komt? Proeflokaal Zuiders is een écht familiebedrijf en het familiaire karakter is dan ook kenmerkend. Goed voor elkaar zorgen. Samen voor het beste resultaat gaan. Betrokken, collegiaal en behulpzaam.

Dynamisch, flexibel en de juiste balans

Proeflokaal Zuiders bestaat sinds 2010 en is een echt familiebedrijf. Dick van Zutven en Brigit van Zutven zijn de eigenaren en de zus van Dick, Joepke van Zutven, is restaurantmanager. Even stilstaan bij de alledaagse hectiek van het leven om te proeven en te genieten. Dat is hoe we bij Proeflokaal Zuiders onze gasten verwelkomen.

Kom jij het team van Proeflokaal Zuiders versterken? En ga je samen met Joepke en Hans (chef-kok) aan de slag? Dan kom je terecht in een dynamisch team, waarbij sommige medewerkers zowel werkzaam zijn in de keuken als in de bediening. Daarnaast is iedereen flexibel, heerst er een echt teamgevoel en staan jullie altijd voor elkaar klaar. En bij hard werken, hoort natuurlijk ook plezier! Daarom is er altijd ruimte voor een lach. Want werk is meer dan een baan.

Proeflokaal Zuiders

Ken je Uden? Dan ben je vast wel eens bij Proeflokaal Zuiders geweest! Het riante terras, de gezelligheid die er heerst en natuurlijk de hier bekende pintxos moet je geproefd hebben. In zowel de zomer als de winter is het hier hectisch, maar overheerst de Brabantse gezelligheid tijdens de lunch en het diner. Het betreft een diversiteit aan gerechten waarbij de inspiratie over de hele wereld afkomstig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Proeflokaal Zuiders? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Annelieke: 0618683597. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: annelieke.grootenboer@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial