fbpx
Social Share

Werken bij PROFI-SEC

Meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf.

Werken in een echt familiebedrijf

Werken bij PROFI-SEC betekent werken bij één van de grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. Tegelijkertijd kom je terecht in een echt familiebedrijf. Het maakt niet uit waar je binnen de organisatie werkt, je werkt in een hechte club en wordt met open armen ontvangen.

Bij PROFI-SEC ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega in de organisatie! We vieren dan ook samen verjaardagen en successen in onze kantine, dat omgetoverd wordt in een echte bar. Heb jij een no-nonsense aanpak, humor en doorzettingsvermogen? Dan is de kans groot dat jij je draai binnen PROFI-SEC gaat vinden!

Het leukste beveiligingsbedrijf

PROFI-SEC is meer dan ‘zomaar een’ beveiligingsbedrijf. Gevestigd in Den Bosch, maar landelijk opererend behoort PROFI-SEC tot de top 4 van grootste particuliere beveiligingsbedrijven van Nederland. We zijn actief binnen de objectbeveiliging, retailbeveiliging, evenementenbeveiliging en servicegerichte diensten en hebben locaties door heel het land!

Waarom PROFI-SEC het allerleukste beveiligingsbedrijf van Nederland is? Door alle mogelijkheden die een landelijke speler met zich mee brengt en de cultuur van een familiebedrijf is hier voor iedereen een passende uitdaging! Kom jij ons team versterken met jouw inbreng? Wij heten jou van harte welkom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Profi-Sec? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Ezry: 06 51 76 46 89. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: ezry.brabers@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial