fbpx
Social Share

Werken bij Tombola

Werken bij dé grootste bingosite van het Verenigd Koninkrijk

Werken bij een unieke organisatie

Werken bij Tombola? Het kan! Tombola, opgericht in 2000, is de grootste bingosite van het Verenigd Koninkrijk, met meer spelers dan welke andere bingosite dan ook. Tombola ontwikkelt en produceert alle originele bingosoftware en arcadespellen in eigen huis en heeft meer dan 700 mensen in dienst in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Tombola is uniek omdat al hun games intern worden ontworpen, ontwikkeld en beheerd. Zij moedigen hun team aan om actief  betrokken te zijn vanaf de ideeënfase tot de live lancering van een game en ver daarna.

Ambitieus, snelgroeiend, niet perfect

Tombola heeft kantoren in Milaan, Madrid, Kopenhagen en Gibraltar en vanaf begin 2022 zal ook het 1e kantoor in Nederland worden geopend!

“We zijn ambitieus en groeien snel en hoewel we misschien niet perfect zijn (wie wel?!) We proberen altijd beter te zijn en we zijn op zoek naar mensen om ons groeiende team te komen versterken.”

Maak deel uit van ons team

We houden van mensen, in het bijzonder houden we van tombola-mensen. We zijn trots op wat we doen, we werken hard, we innoveren en we zijn enthousiast over de toekomst, maar we houden ervan om plezier te hebben terwijl we het doen. Denk je dat je in #tombolalife zou passen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Tombola? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Yentl: 0651983088. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: yentl.gebbink@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial