fbpx
Social Share

Werken bij Van de Pol Catering

Met onze kwaliteit maken wij het jou graag heerlijk én makkelijk.

Diners en buffetten voor grote groepen.

Wij zijn Van de Pol Catering. Hét een cateringbedrijf in Nijkerk. Wij verzorgen diners en buffetten voor grote groepen tijdens zakelijke events, vergaderingen, bruiloften en tuinfeesten. Verder verzorgen wij dagelijks de lunch voor verschillende bedrijven. Wij kunnen onze passie daarnaast kwijt in live cooking, fine dining en walking dinners.

Met ruim 35 jaar ervaring weten wij precies hoe wij onze gerechten vanuit onze keuken, perfect op temperatuur, op locatie kunnen serveren. En jij kan onderdeel van ons team worden! Ga jij samen met ons onze passie uitvoeren?

Een unieke ervaring.

Het doel is om onze klanten een unieke ervaring te bezorgen met heerlijk eten, drinken en gastvrijheid. Wij staan voor kwaliteit! Kom jij bij ons werken? Dan kom jij terecht in een gezellig en enthousiast team binnen een écht familiebedrijf. Jij krijgt daarbij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Kies jij voor een baan bij Van de Pol Catering? Dan kies jij voor werken in een fijne organisatie. Wij heten jou van harte welkom! Bekijk onze openstaande vacatures en neem contact op!

Over Van de Pol Catering

Wij zijn een écht familiebedrijf. Frits en Teunie van de Pol, openden in 1981 de deuren van Bar Restaurant Watergoor in Nijkerk. In 1996 zijn we vanuit deze locatie gestart met het dagelijks verzorgen van catering. Sinds 2014 werkt John (zoon) ook fulltime mee en sinds januari 2017 is Van de Pol Catering in zijn handen.

Ons hechte team bestaat uit koks die met eerlijke producten de lekkerste gerechten bereiden. Onze ervaren horecamedewerkers verzorgen ieder bedrijfsfeest tot in de puntjes. Wij hebben alles in huis om een onbezorgd event neer te zetten. Kom jij het team versterken? Welkom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Van de Pol Catering? Geen probleem!

Neem gerust contact op met mij, John van de Pol, door te bellen naar 033-2458608 of te mailen naar john@vandepolcatering.nl. En wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial