fbpx
Social Share

Werken bij VNOM

Word jij een VNOM’er

WORD JIJ EEN VNOM’ER?

Bij VNOM werkt een ambitieus team dat dagelijks vaklieden en specialisten bemiddelt naar een baan in de techniek, bouw of office. Of je nu aan dagelijks op zoek bent naar die ene speld in een hooiberg als recruiter, moeiteloos een bedrijf aan jou weet te binden als consultant of toffe campagnes bedenkt met het marketingteam – VNOM opereert als een team om dagelijks onze missie te doen slagen. Dit weten wij te combineren met een goede dosis humor, maar vooral plezier op de werkvloer.

Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? En hoe jouw toekomst bij VNOM er uit zou kunnen zien? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met Wendy voor een vrijblijvend gesprek.

NOG EEN LAATSTE ZETJE NODIG?

VNOM wil blijven groeien en heeft dan ook een team nodig met diezelfde ambitie. Of het nu op persoonlijk vlak is of op de carrièreladder – bij VNOM kun je het realiseren. Er worden tal van opleidingsmogelijkheden geboden en kansen om jezelf te laten zien binnen jouw rol. Verder komt het vooral neer op keihard werken, oftewel: ‘niet lullen maar poetsen’. Niet schrikken! Er is ook ruimte voor ontspanning. Zo kun je wekelijks de schouders laten hangen tijdens een massage op kantoor of juist alle energie eruit gooien tijdens de bootcamp of bedrijfsvoetbal. Zoek jij na hard werken liever de ontspanning op met een borrel? Elke vrijdag sluiten wij als team de week af met een gezellige vrijmibo en worden er regelmatig leuke etentjes en bedrijfsuitjes georganiseerd. Benieuwd? Bekijk de video.

Wil jij meer weten over de bedrijfscultuur en ben jij benieuwd naar de kernwaarden van VNOM? Klik dan hier.

Bemiddelaar in de techniek

VNOM is gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden in de techniek en bouw. Sinds de start in 2009 heeft VNOM alleen maar groei gekend - zelfs in de crisisjaren. Dit komt met name doordat VNOM met een specialistisch team de taal spreekt van vaklieden én van de opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij VNOM? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Wendy: 06-29321712. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: wendy.bezemer@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial