fbpx
Social Share

Werken bij WESP

De automotive business intelligence specialist

Wij zijn WESP: WE Support Performance

WESP gespecialiseerd in het analyseren en adviseren van bedrijven uit de automotivebranche. Wij adviseren op basis van data, waarmee we bijvoorbeeld garagebedrijven, onderdelenfabrikanten en importeurs helpen hun prestatie te verbeteren. Om daarin nog meer klanten goed te adviseren, ben jij nodig. Versterk ons team met jouw inbreng!

WESP is inmiddels de grootste BI (Business Intelligence) leverancier binnen de autobranche in Nederland. We werken met partners als de Bovag, het RDC, Innovam, RL en nog veel meer. De langdurige contacten met dit soort bedrijven is de basis van WESP. Hierdoor groeien we niet alleen landelijk, maar ook internationaal.

Werken bij WESP = werken in vrijheid

Kies jij voor werken bij WESP? Dan kom je terecht in een jong, dynamisch team in een informele werkomgeving.

Wil jij werken in vrijheid? Kom met ideeën en neem de ruimte om deze te implementeren. Samen met jouw team van zo’n 35 collega’s werk je help je bedrijven hun prestatie te verbeteren. Samen leveren we fact based consultancy voor de automotive branche.

Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Over ons

Dagelijks ontvangen we meer dan 1600 garagebedrijven uit meerdere landen data en bevat alle informatie over onderdelen. Op basis van deze up-to-date data kunnen we met onze krachtige analysesoftware zeer gedetailleerde informatie leveren voor de gehele (Europese) markt. Onze marktinformatie helpt auto-onderdelen producten, auto-onderdelen leveranciers, garage softwaresystemen en andere bedrijven in de automotive aftersales te ondersteunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over Werken bij WESP? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Janine: Tel:0630445254. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: janine.de.wilde@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial