fbpx
Social Share

Werken bij Yeply

We keep you riding!

Word onderdeel van Yeply

Vind je het gaaf om te sleutelen aan fietsen, heb je een commerciële drive en wil je steeds op andere plaatsen binnen (groot) Rotterdam aan het werk zijn? Dan is Yeply op zoek naar jou! Yeply is een jonge organisatie die van origine uit Finland komt en zijn intrede doet binnen Nederland. Wat kan Yeply jou bieden? Een goed salaris met maandelijkse bonussen, een gave en dynamische werkomgeving en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Middels een mobiele werkplaats onderhoudt en repareert Yeply (elektrische) fietsen. Naast het sleutelen aan de (elektrische) fietsen, zorg jij voor een optimale ‘customer experience’ en kan je bonussen verdienen door het verkopen van reserveonderdelen. Wil je onderdeel zijn van deze revolutie binnen de fietsreparatie?

Een moderne Finse start-up

Wij zijn Yeply, een moderne Finse start-up en een revolutie in de oude conservatieve structuren van fietsreparatie. Onze missie is om het onderhoud en de reparatie van fietsen eenvoudig, transparant en probleemloos te maken. Het onderhoud en de reparaties zullen zijn aan onder andere e-Bikes, stadsfietsen, transportfietsen en kinderfietsen, ook zorg je er voor dat alle fietsen weer 100% rijklaar zijn. Deze werkzaamheden zal je doen vanuit een moderne servicebus die voorzien is met het beste gereedschap en de nieuwste technieken!

Over Yeply

Wij bieden een moderne fietsenonderhoudsservice voor bedrijven en gewone fietseigenaren. Onze hypermoderne onderhoudsunits, digitale tools en vriendelijke monteurs zullen de manier waarop men naar fietsenonderhoud kijkt veranderen. Maak deel uit van Yeply's internationale groeiverhaal en doe tegelijkertijd toekomstgerichte ervaring op in een wendbaar bedrijf. Tot nu toe hebben we al meer dan 11.000 fietsen in Europa onderhouden en we willen meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Yeply? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Shane: 0631957579. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: shane.van.der.laan@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial