Tijd voor keuzes.

Omdat de wereld van werk aan het veranderen is.

Ik zoek een recruiter

Werkgevers.

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een volledig toegewijde recruitment partner.

De recruitment partner, die uw bedrijf echt leert kennen en met u mee denkt voordat vacatures ontstaan. Die continu initiatieven ontplooit om de juiste mensen te interesseren voor uw organisatie. En door het FYGI platform en netwerk de kans verhoogt úw ideale professional te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces.

FYGI als alternatief.

FYGI is hét alternatief voor bedrijven in het MKB met beperkte eigen recruitment capaciteit. Die tot nu toe aangewezen waren op uitzendbureaus en werving- en selectieorganisaties.

Een toegewijde
recruiter binnen uw organisatie.

Die continu initiatieven ontplooit om de juiste mensen te interesseren voor uw organisatie.

  • Een recruiter die zich verdiept in uw organisatie al voor de vacatures ontstaan.
  • Toegang tot goede kandidaten via een groot netwerk van recruiters.
  • Altijd transparant inzicht in het wervingsproces en actieve communicatie.
  • Alleen kosten bij succesvolle invulling van uw vacature.

Omdat je de wereld ontwikkelt,
als je jezelf ontwikkelt.

Toegewijde recruiter.

Een goede match tussen recruiter en uw onderneming is de basis van het FYGI concept. Onze toegewijde consultant neemt uw recruitment zorgen uit handen. Door zich proactief te verdiepen in de cultuur en strategie van uw bedrijf. En in de kandidaat met zijn of haar ambities en mogelijkheden. Alles voor de perfecte invulling van uw vacature!

Mobiel, verbonden, relevant.

FYGI werkt zonder vestigingen. Onze recruitment consultants zijn mobiel en werken daar waar relevant. Bij u op locatie, op kantoor, vanuit huis of op een meeting point met een kandidaat. Wij verbinden MKB en sociale netwerken. Uw FYGI recruiter is onderdeel van een groot netwerk aan gespecialiseerde recruiters met relevante professionals in hun netwerken. Voor veel extra mogelijkheden in het aantrekken van úw ideale kandidaat! 

Professionele ondersteuning.

Onze FYGI consultant wordt ondersteund met de nieuwste recruitment software. En maakt gebruik van online marketing voor het gericht bereiken van de passende professionals. FYGI helpt uw bedrijf aan de juiste positionering. Om via de juiste kanalen de juiste professionals te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces!