Succesvol recruiter zijn: ontwikkel jezelf met Fygi

Jij wil succesvol blijven en jezelf continu ontwikkelen als recruiter. Dat is slim, want de arbeidsmarkt verandert en de manier van werven ook. Belangrijk dus, om voortdurend bij te blijven. Til jouw expertise als recruiter naar een hoger niveau. Dit doe je het snelste door te leren van business coaches én in groepsverband. Sluit jij je aan bij Fygi? Dan krijg je de kans om samen met gemotiveerde Fygi-collega’s deel te nemen aan onze trainingsprogramma’s. Deze noemen we ontwikkelreizen. We hebben 2 reizen ontwikkeld die we speciaal afstemmen op jouw behoeften. Je kunt kiezen om als recruitment specialist jouw vaardigheden te ontwikkelen óf je kunt meedoen aan de recruitment business partnerreis. Bij Fygi geloven we dat je de wereld ontwikkelt als je jezelf ontwikkelt. En we doen alles voor jouw succes als recruiter.

Om het geleerde in de praktijk te brengen, volg je één van deze reizen in 5 dagen. We verspreiden die over 7 maanden, hierdoor krijg je de kans om te reflecteren en daadwerkelijk te implementeren. Recruiters die eerdere ontwikkelreizen hebben gevolgd, staan sterker in hun carrière en ondernemerschap. Een aantal zijn bijvoorbeeld van operationele opdrachten naar strategische gegaan. Daarvoor is het volgen van deze reis belangrijk. Hierdoor sta je sterker als mens en professional. Bereid je voor op eyeopeners en gamechangers.

🌍 Ontwikkelreis 1: recruitment specialist

Deze reis is perfect voor recruiters die hun dagelijkse werkzaamheden willen uitbreiden met nieuwe uitdagingen. Sterker in jezelf leren staan en meer doen dan recruiter zijn. Tijdens deze reis ontdek je alles over: 

Starten of boosten van je ondernemerschap

  • verdiepen in branche, bedrijfsplan en doelen;

Netwerken en commerciële inzichten

  • waardevolle relaties en het begrijpen van de markt;

Volledige recruitmentproces

  • van onboarding tot offboarding en van werving tot strategische personeelsplanning;

Personal brand

  • wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat is mijn toegevoegde waarde?
FYGI_Mechteld

🌍 Ontwikkelreis 2: recruitment business partner

Kies voor deze ontwikkelreis als je als recruiter wilt focussen op strategisch advies en projecten, zoals arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. In deze reis leer je onder andere over: 

Persoonlijke ontwikkeling

  • jouw drijfveren begrijpen (what makes you tick) en inzicht verkrijgen via insight discovery;

Touchpoints in recruitment journey

  • strategische personeelsplanning, innovatie, processen, arbeidsmarktcommunicatie;

Ondernemerschap

  • nastreven van kansen, positioneren;

Personal brand

  • wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat is mijn toegevoegde waarde?

Verschil van niveau en ervaring

We begrijpen dat elke recruiter uniek is en verschillende niveaus van ervaring en kennis heeft. Daarom bieden we deze 2 ontwikkelreizen aan, zodat iedereen een uitdagende en inhoudelijk passende reis kan vinden. Daarbij zijn er geregeld losse trainingen te volgen, van arbeidsmarktcommunicatie tot aan businessdagen.

Jouw carrière-boost start hier

Klaar om jezelf te ontplooien en je carrière als recruiter te optimaliseren? Ga met ons mee op een van deze ontwikkelreizen. Sluit je aan bij Fygi, als zzp’er of het 1e jaar in loondienst. Ontdek wat het écht betekent om een deskundige recruitment specialist of business partner te zijn. Samen met een groep gemotiveerde Fygi-collega’s werk je aan persoonlijke groei en je carrière. Wie weet ga jij binnenkort wel met ons mee op avontuur.

Dit vind je misschien ook interessant

Blog

Ons nieuwe kantoor, de plek waar werkgeluk centraal staat

Ontdek hoe ons gloednieuwe kantoor naast de A28 de perfecte setting vormt voor vernieuwing in hr en recruitment.
Blog

Jouw beste baan in 3 stappen met Ruth

Duik in het verhaal van Ruth Tolhuijs: Van sollicitatiecoach tot surfgirl, en ontdek hoe zij haar droombaan vond door trouw te blijven aan zichzelf.
Blog

De 7 beste efficiency tools voor iedere ondernemende recruiter!

Boost je zzp-recruitment efficiëntie met tools als: Instapaper, Glasp, Grammarly, RescueTime, Calendly, Trello, en Buffer!