Over ons

Leer ons kennen en ontdek onze visie op hr en recruitment

Fygi_Header_team
Zandvoort-Netwerk-Groepsfoto.jpg
Scroll

Wij geloven dat de 20e-eeuwse kijk op werk passé is. Richt je bedrijf in op wat mensen gelukkig maakt en je wordt succesvoller. Doen we zelf ook! We bieden zzp’ers in hr en recruitment de vrijheid om aan te pakken wat ze willen en voor wie ze willen. En inspireren organisaties om werk in te richten op de manier die hen gelukkig maakt. Met hoe meer bedrijven we dat realiseren, hoe meer mensen hun beste baan vinden. En hoe leuker en betekenisvoller werken wordt - voor iedereen.

Remco van der Veen
Platform & hr lead
over-ons-ambitie-berg-beklimmen-op-groen-vierkant-png
zandvoort-netwerk-groepsfoto-vierkant-jpg
Erik_Kwartaalevent_Zandvoort_fygi
FYGI_header_team

Wij helpen je op elk niveau

Samen hebben we één missie: iedereen z'n beste baan. We bieden zzp’ers in hr en recruitment de vrijheid om aan te pakken wat ze willen en voor wie ze willen. En inspireren organisaties om werk in te richten op de manier die hen gelukkig maakt.

Lees hoe we dat doen

Leer ons team kennen

Het platform zijn de specialisten die de aangesloten ondernemers ondersteunen. Denk hierbij aan learning & development, marketing en business coaches.

Bekijk het Fygi team

Toffe events die je niet wilt missen

We organiseren met regelmaat events om onze zzp'ers continu te inspireren en met elkaar te verbinden. Denk bijvoorbeeld aan masterclasses, trainingen, ontwikkelprogramma’s, liefdadigheids challenges voor Make-A-Wish en onvergetelijke (netwerk)borrels en feesten.

Ontdek de events

Het Fygi netwerk

Ons netwerk omvat meer dan 85 hr en recruitment specialisten, allemaal met hun eigen expertise. Zij helpen jouw organisatie om de aantrekkelijkste werkgever van Nederland of België te worden!

Bekijk alle aangesloten zzp'ers