Hi gedreven hr professional

Succesvoller ondernemen als hr specialist

Noortje_Fygi
Scroll

“Als lid van ons netwerk haal je het beste uit je zzp-carrière. Zet je tanden in uitdagingen waarin je blijft groeien. Bouw vanuit jouw hr-expertise mee aan beter werkgeverschap. En draag zo bij aan onze missie: iedereen z’n beste baan.”

Remco van der Veen
Platform & hr lead

Als hr-professional bij Fygi ben je zelfstandig, maar niet alleen. Je runt je eigen business. En hebt meer dan 80 collega’s en een platform van specialisten naast je staan.

De voordelen van Fygi

Sterk netwerk

Samen kunnen we álles op het gebied van hr en recruitment. Bij Fygi leer je van elkaar, versterk je elkaar en vul je elkaar aan. Je zit nergens aan vast: er is alle ruimte om je eigen ding te doen.

Onderneem succesvoller

Concentreer je op waar het jou écht om gaat. Dan nemen wij het regelwerk rondom zzp’en van je over. Van factureren tot personal branding: we’ve got you covered.

Tools, tech en trainingen

Wij helpen je om in de voorhoede te blijven van je vakgebied. Met de nieuwste tools en technologie, de laatste inzichten en training en coaching op maat. Zo ben je altijd op je best.

Samen een missie

Bouw als zelfstandige mee aan een groter ideaal. Met steeds meer zzp’ers maken we werkgevers aantrekkelijker. Zo vinden steeds meer mensen hun beste baan.

Ontmoet je nieuwe collega ondernemers
FYGI_Jnu_boek
FYGI_Edwin
Malou-Header-Blog.jpg

“De combinatie van training, coaching en recruitment geeft mij energie”

Maak kennis met Joni: een veelzijdige ondernemer die het verschil maakt in het leven van professionals. Als coach, trainer, recruiter en trotse eigenaar van een zomerbar heeft ze de vrijheid om te werken waar en wanneer ze wil – ideaal voor haar drukke schema.

Lees meer

“In een netwerk van ondernemers leeft een andere energie”

De tijd is rijp, alle tekens staan op groen. En zo besloot Edwin Abma 6 jaar geleden zijn leven voort te zetten als ondernemer. Een nieuwe wereld met de nodige risico’s, maar Edwin is tot op het bot gemotiveerd. Vol vertrouwen volgt hij zijn droom.

Lees meer

“Werk is voor zoveel mensen een stuk van hun identiteit”

Werkplezier is voor iedereen anders. Voor Malou, is de juiste balans belangrijk. Werkgeluk is niet alleen gerelateerd aan het werk. Want Malou gelooft sterk in de verbinding tussen het persoonlijke en het professionele. Ontdek haar weg naar werkgeluk.

Lees meer
Joni Bergmans
Edwin Abma
Malou van Veen
remco-cta-match-horizontaal-grijs
Remco van der Veen

Zijn wij een match?

Jij bent zzp’er (of wil dat worden)

Je bent een ervaren en gedreven zelfstandig hr-professional, of wil zelfstandig worden. Je kiest voor jezelf en een goede balans in het leven. En je doet dingen graag samen.

Jij wil je eigen koers bepalen

Je wil zelf kiezen voor wie je werkt. Je weet wat voor opdrachten goed bij je passen. En bent tegelijkertijd graag onderdeel van iets groters.

Jij vindt het fijn als alles goed geregeld is

Je kiest voor ondernemen vanwege de zelfstandigheid, maar bent niet dol op al het gedoe dat bij zzp’en komt kijken. En wil graag weten waar je aan toe bent.

Wij zijn je groeipartner

Wij geloven dat je het gelukkigst bent in je werk als jij je kunt concentreren op de inhoud. Daarom nemen wij al het gedoe over- zelfs de facturatie! Heb jij alle ruimte om te groeien.

Wij doen het op onze manier

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om die beste baan voor iedereen te realiseren. Ook voor jou! Zo kun jij je werk inrichten op de manier die jou gelukkig maakt.

Wij blijven je prikkelen

We inspireren je met nieuwe inzichten, tools en trainingen. En dagen je uit om voorop te blijven lopen als vernieuwer in hr.

Met onze tools en support onderneem je nog slimmer

Trainingen

Volg gezamenlijke trainingen en ontwikkelprogramma’s. Er is alle ruimte om samen te sparren en kennis te delen.

Arbeidsmarktdata

Je krijgt up-to-date inzicht in de arbeidsmarkt en relevante data voor jouw opdrachtgever. Zo adviseer je beter over aantrekkelijk werkgeverschap. 

Online hr platform

Je krijgt toegang tot uitgebreide hr voorbeelden, juridische informatie en verschillende hr tools om je werk makkelijker te maken.

Scans en surveys

Met de scans en surveys van PeopleMetrics breng je snel de werkbeleving, niveau van digitaal leiderschap en teamdynamiek bij jouw opdrachtgever in kaart. 

Facturatie

Wij nemen de facturatie van je over. Zorgen ervoor dat je binnen acht dagen betaald wordt. En checken de kredietwaardigheid van je opdrachtgevers.

Events

Je viert elk kwartaal met ons mee! Tijdens de Inspiratiebooster staat connectie met je collega’s centraal, uiteraard met borrels en plezier.

Coaching

Je hebt de toegang tot coaching om te sparren over uitdagende situaties en je krijgt inzichten en adviezen om je te ontwikkelen.

Tech & AI

Je wordt getraind op het gebruik van innovatieve technologie, zoals AI. Leer hoe je tools, zoals ChatGPT inzet om je werk te versnellen.

Personal branding

We helpen je met content, marketing, training en een persoonlijke pagina  aan online zichtbaarheid en een unieke positionering.

Meer weten?

Download dan de brochure met het volledige Fygi aanbod hieronder op de pagina.

profielfoto-team-remco-recht-lila-langwerpig-jpg

Verder praten over jouw toekomst als hr-professional bij Fygi?

Neem contact op met: Remco van der Veen Platform & hr lead
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.