fbpx
Social Share

Voor werkgevers

Omdat de wereld van werk verandert

FYGI als alternatief

De recruitment partner, die uw bedrijf echt leert kennen en met u mee denkt voordat vacatures ontstaan. Die continu initiatieven ontplooit om de juiste mensen te interesseren voor uw organisatie. En door het FYGI platform en netwerk de kans verhoogt úw ideale professional te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces.

FYGI is hét alternatief voor bedrijven in het MKB met beperkte eigen recruitment capaciteit. Die tot nu toe aangewezen waren op uitzendbureaus en werving- en selectieorganisaties.

Toegewijde recruiter

Mobiel, verbonden, relevant

Professionele ondersteuning

Toegewijde recruiter

Een goede match tussen recruiter en jouw onderneming is de basis van het FYGI concept. Onze toegewijde consultant neemt alles op het gebied van recruitment uit handen, door zich proactief te verdiepen in de cultuur en strategie van jouw bedrijf. En in de kandidaat met zijn of haar ambities en mogelijkheden. Alles voor de perfecte oplossing van jouw recruitment vraagstuk!

Mobiel, verbonden, relevant

FYGI werkt zonder vestigingen. Onze recruitment consultants zijn mobiel en werken daar waar relevant. Bij jou op locatie, op kantoor, vanuit huis of op een meeting point met een kandidaat. Wij verbinden sociale netwerken. Een FYGI recruiter is onderdeel van een groot netwerk aan gespecialiseerde recruiters met relevante professionals in hun netwerken. Voor veel extra mogelijkheden in het aantrekken van de ideale kandidaat!

Professionele ondersteuning

Onze FYGI consultant wordt ondersteund met de nieuwste recruitment software. En maakt gebruik van online marketing voor het gericht bereiken van de passende professionals. FYGI helpt uw bedrijf aan de juiste positionering. Om via de juiste kanalen de juiste professionals te bereiken. Met actieve communicatie en transparant inzicht in het recruitment proces!

Kennismaken?

Ontdek de kracht van FYGI, we plannen graag een kennismaking met één van onze recruiters om meer te vertellen over ons concept en de kansen die we biede voor werkgevers.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial