Hallo ambitieuze werkgever

Altijd een zzp recruiter of hr professional die bij jou past

Roos_Fygi
Scroll

“Met ons netwerk van zzp’ers in hr en recruitment hebben we alles in huis om je personeelsuitdaging op te lossen - én te bouwen aan je team van morgen. Samen hebben we één missie: iedereen z’n beste baan. Ook in jouw organisatie.”

Remco van der Veen
Platform & hr lead

Waarmee kunnen we je helpen?

Recruitment

Interim recruitment

Een interim-recruiter speciaal voor jouw bedrijf, als tijdelijk onderdeel van je team. Met een groot netwerk en de beste tools. Wij koppelen je aan de recruiter die bij je past.

Recruitment marketing

Een succesvolle recruitment-campagne die jouw vacature in de schijnwerpers zet en de harten van actieve en latente werkzoekenden raakt. Onze marketeers zetten ‘m voor je op. En een van onze recruiters handelt alles af.

Werving en selectie

Je eigen, vaste recruiter gaat gericht op zoek naar het juiste talent voor jouw bedrijf. Zo krijg je structureel de juiste sollicitanten aan tafel, zonder de hoge kosten die je anders aan een bureau kwijt zou zijn.

HR

Interim hr

Een ervaren interim hr professional helpt je om een aantrekkelijkere werkgever te worden. Met een netwerk vol expertise en de beste tools zet de hr professional jouw visie om naar een succesvolle hr-operatie.

Scans en surveys

Wat gaat goed - en wat kan beter? Met onze onderzoekstool PeopleMetrics brengen we het in kaart. Ontdek wat collega’s vinden van hun werk en van je organisatie. En werk met onze professionals aan concrete verbeteringen.

Remco vertelt je graag wat Fygi voor jouw organisatie kan betekenen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Onze cases

Pieter_Fygi
Fygi_IJmond_Werkt
Pieter_Fygi
Hoe een goed ATS-systeem de recruitment bij Jaarbeurs vooruit helpt
Fygi_IJmond_Werkt
Hoe IJmond Werkt! talent vindt in een uitdagende markt met online wervingscampagnes

Hierop kun je rekenen

“Als netwerk van vernieuwers maken we de toekomst van werk concreet voor jouw organisatie.”

Pasfoto-Team-Erik-Schuin-Lila-Vierkant.jpg
Reken op de beste zzp’ers

Via Fygi vind je de meest gedreven zzp’ers. Wij koppelen je aan de zzp’er die het beste bij je past. En die met jou de volgende stappen zet op weg naar aantrekkelijker werkgeverschap.

We werken waar jij wil, wanneer je wil

Overal in Nederland en België kun je op ons rekenen. Er is altijd een recruiter of hr-professional in je buurt. Onze zzp-professionals werken waar dat werkt: op je kantoor, remote of op een meeting point.

De nieuwste technologie en tools

Onze professionals werken met de nieuwste software en tools. Denk aan AI, recruitment marketing en arbeidsanalyse-tools. Zo heb je als werkgever toegang tot de laatste innovaties.

debbie-_1350x1080-langwerpig1-png

We vertellen graag meer over de waarde van Fygi voor jouw organisatie

Neem contact op met: Debbie Wannet Business coach
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.