Zzp'er worden

Start jouw droom als zelfstandig ondernemer samen met Fygi

Just_Fygi
Scroll

Want de tijd van je leven is nu

Je bent hr professional of recruiter. Je kent het vak en je wil verder. Weg van de ouderwetse manier van werken met vaste werktijden, een overvol takenpakket en gestuurd worden op basis van input en KPI's. Dit is hét moment om voor jezelf te beginnen. Werken wanneer, waar en voor wie je wil. Met een verdienmodel wat recht doet aan jouw inzet. En natuurlijk met meer fun en meer impact! Dit doe je in een netwerk met andere ondernemers. Zo ga je samen voor een versneld succes met support van het Fygi platform.

Erik van de Water
Initiator Fygi

De belangrijkste voordelen op een rijtje

Groot netwerk

Je wordt onderdeel van een groot en professioneel netwerk van hr professionals en recruitment specialisten. Voor de mooiste opdrachten, samenwerking, kennisdeling en fun.

Tools en tech

Je krijgt toegang tot de nieuwste tools en technologie om jouw werk beter en sneller te doen. Zo breng je meerwaarde richting naar jouw opdrachtgevers.

Marketing

Je krijgt marketing ondersteuning voor wervingscampagnes, jouw personal branding en content, zoals vacatureteksten en zichtbaarheid op LinkedIn.

Learning & development

Je krijgt toegang tot training, workshops en coaching om jezelf te blijven ontwikkelen en voorop te lopen in je vakgebied.

Facturatie

Je krijgt binnen 8 dagen betaald en kan jouw facturatieproces versneller door geautomatiseerde facturatie (reversed billing).

Events

Je leert jouw mede Fygi ondernemers beter kennen op onze events, borrels en netwerkactiviteiten.

AI

Je leert hoe je AI tools, zoals ChatGPT kunt inzetten om je werk te versnellen en hoe je slimmer kunt werken.

Korting

Je krijgt veel korting op een LinkedIn Seat, verzekeringen, pensioen en dingen die je werk makkelijker maken.

Astrid Hut _ Sfeerafbeelding
Fygi_Succesvolle samenwerking
gown5lcz-kwartaalevents-jpg

Jouw opdrachten en professionals

Je ervaart al snel de kracht van ons netwerk. Je hebt continu toegang tot opdrachten en professionals. Een succesvolle samenwerking ligt voor het oprapen. Dit doe je door je eigen netwerk te openen en te verbinden met het netwerk van andere Fygi ondernemers. Wij zijn er van overtuigd dat je samen meer bereikt dan alleen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling gaat in de lift bij Fygi. Sluit aan bij trainingen op het gebied van personal branding, arbeidsmarktcommunicatie of persoonlijk leiderschap. Daarnaast krijg je van onze business coaches nieuwe inzichten die er voor zorgen dat jij op een creatieve manier commerciële kansen benut en hoe je zorgt voor jouw ideale werk- en privé balans.

Jouw inspiratie

Na inspanning komt ontspanning. Elk kwartaal staat er een inspiratiebooster op het programma. Hét moment om te connecten en te proosten met andere zelfstandige ondernemers uit ons netwerk.

54
Start jouw ondernemersreis met Fygi Net als meer dan 80 andere recruiters en hr professionals

Zijn we een match?

Jij wil een zelfstandig ondernemer worden

Je bent een ervaren hr professional of recruiter. Je kiest voor jezelf en een goede balans in het leven. En je doet dingen graag samen.

Jij bepaalt graag jouw eigen pad

Je wil zelf beslissen voor wie je werkt, want jij weet welke opdrachten jou op het lijf geschreven zijn. Tegelijkertijd vind je het belangrijk om deel uit te maken van een groter geheel.

Jij vindt het fijn als alles goed geregeld is

Je zit niet te wachten op de rompslomp die zzp'en met zich meebrengt. Je kiest juist voor vrijheid. En je wil graag weten waar je aan toe bent.

Wij zijn jouw springplank

We geloven dat je het meeste voldoening haalt uit je werk als je je kunt focussen op jouw expertise. Daarom nemen we alle randzaken van je over, zelfs de facturatie. Zo kun jij ongestoord groeien.

Wij hebben een unieke aanpak

We zijn continu op zoek naar innovatieve manieren om die beste baan voor iedereen te realiseren, inclusief voor jou. Dit stelt jou in staat om je werk zo in te richten dat je er gelukkig van wordt.

Wij blijven je uitdagen

We bieden je nieuwe perspectieven, tools en technologie. En we moedigen je aan om een vernieuwer te blijven in de wereld van recruitment en hr.

roos albrink vierkant
Lees hoe Daphne binnen 1 jaar de stap naar ondernemerschap maakte
Klaar voor de stap naar ondernemerschap? Volg deze 7 stappen en je bent ready-to-go!
roos albrink vierkant
Ontdek hoe je als ondernemer gebruikt kunt maken van slimme regelingen, verzekering en kortingen.
maurits_fygi_-_1080x1080-vierkant_lila-bodyshot1-png

Ga je ervoor? We gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op: Maurits van de Bovenkamp Business coach
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.