Voor zzp'ers

Ontdek hoe het Fygi netwerk jou als zzp'er ondersteunt en versterkt

Scroll

Welkom bij Fygi – een innovatief netwerk van meer dan 80 zzp hr-specialisten en freelance recruiters. Wij geloven dat het tijd is voor vernieuwing en voor iedereen een droomjob binnen handbereik ligt. Maak ook gebruik van ons netwerk met specialistische kennis en ondersteun bedrijven in het verbeteren van hun aantrekkingskracht als werkgever.

Recruitment

Sluit aan als zzp recruiter

Optimaliseer je ondernemerschap en help toonaangevende werkgevers bij het oplossen van actuele recruitment vraagstukken en draag bij aan het vormgeven van toekomstbestendig werkgeverschap.

HR

Sluit aan als zzp hr professional

Grijp uitdagingen aan die jouw groei stimuleren. Zet je hr kennis in om werkgeverschap naar next level te brengen en draag bij aan onze gezamenlijke missie: iedereen z'n beste baan.

Remco vertelt je waarom Fygi voor jou interessant is

Voor zzp’ers - video placeholder image
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken
Roos_Fygi
64

Zelfstandig, maar nooit alleen

Je bent eigen baas, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij zijn er om je een duwtje in de rug te geven en je dienstverlening te finetunen. We helpen je met online marketing, nieuwe opdrachten en laten je kennismaken met innovatieve technologie. Je wordt lid van onze grote familie van meer dan 80 zelfstandige hr professionals en recruiters. Wat krijg je daarvoor terug? Meer gemak, vrijheid en succes.

Maak kennis met alle zzp'ers

Zet de volgende stap

Wil jij meer weten over het aansluiten bij Fygi? Of over het starten als zelfstandig ondernemer? We leren jou graag kennen en beantwoorden met plezier al jouw vragen. Waarover mogen we jou meer vertellen? Je mag al je vragen stellen aan Erik van de Water, initiator van Fygi.

Neem contact op
Fygi_maurits

Verder praten over jouw toekomst als zelfstandig ondernemer in het Fygi netwerk?

Neem contact op met Maurits van de Bovenkamp Business coach
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.