Werken bij Fygi

Werk jij mee aan de groei van Fygi? Ontdek onze cultuur en actuele vacatures

Zandvoort-Netwerk-Groepsfoto.jpg
Scroll

Iedereen z'n beste baan! Wij geloven dat het kan. Daarom faciliteren wij ruim 80 zelfstandige recruiters en hr-professionals, zodat zij kunnen doen waar ze écht blij van worden. Fygi is een recruitment en hr-platform. Op het platform werken 14 collega's aan de groei van Fygi, onze aangesloten zzp'ers en ambitieuze werkgevers.

Remco van der Veen
Platform & hr lead

We laten kaders los en ontdekken nieuwe manieren van werken. Je komt terecht bij een club die snel groeit en graag vooruit wil. Bij ons kan en mag jij echt jezelf zijn, anders, zonder formaliteiten. Initiatief tonen we met elkaar, samen zetten we koers. Ons team is ambitieus, tech-gedreven en betrokken met allemaal een unieke persoonlijkheid. We zijn eigen en divers, en dat maakt ons leuke collega’s. Vinden we zelf. 🙂

Ga het avontuur aan bij Fygi
Werkgeluk Kantoor Fygi
fygi-succes-vieren-samen_
fygi-balans-prive_-werk_
img_5672-min-jpg

Altijd feest

Op én naast de werkvloer is het feest bij Fygi.

Successen vieren

Succes vieren doen we samen! Daar weet Erik inmiddels alles van.

Pak het moment!

Ga voor de ideale balans tussen privé en werk.

Werkplek

Ons kantoor, de plek waar werkgeluk centraal staat, gemakkelijk aan de A28.

Lees meer

Dit zijn onze waarden

Uitdagend

We vinden niks leuker om je te prikkelen met nieuwe ideeën. En met een andere kijk. Dat doen we altijd op een positieve manier. Zodat je het anders bekijkt – en nog verder kan kijken.

Gedreven

We houden van wat we doen. We geloven in wat we doen. En willen het beste neerzetten voor elke opdrachtgever, zpp’er en iedereen om ons heen. Daarom beginnen we in alles altijd bij jou.

Vooruitziend

We staren ons niet blind op vandaag, maar zijn altijd een stap verder. Daarom werken werken we slimmer, anders, scherper, beter. Onze vooruitziende blik bepaalt ons succes.