fbpx
Social Share

Onze events

Ontdek alle activiteiten die we organiseren voor onze recruiters

Continu inspiratie door toffe events!

Wanneer je aansluit bij FYGI kom je in ons warme netwerk van meer dan 60 recruiters door heel Nederland en België.

We organiseren toffe events om alle recruiters continu te inspireren en met elkaar te verbinden. Denk bijvoorbeeld aan masterclasses, trainingen, ontwikkelprogramma’s, liefdadigheids challenges voor Make-A-Wish en onvergetelijke (netwerk)borrels en feesten.

Uitgelicht: Verbaal Meesterschap door Remco Claassen

Wij zijn er ontzettend trots op dat we Remco Claassen hebben gestrikt om ons een hele dag mee te nemen in ‘het krijgen en vasthouden van aandacht’! Zijn bekroonde masterclass ‘Verbaal Meesterschap’ wordt exclusief aangeboden aan alle recruiters van het FYGI netwerk.

Remco is een rebelse spreker, trainer en auteur. Thema’s als leiderschap en effectiviteit staan centraal. Hij wordt omschreven als de perfecte combinatie tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen. Binnen Focus Conferences en DenkProducties staat Remco al jaren op één.

Investeer in jezelf en blijf groeien!

We geloven erin dat recruitment professionals alleen groeien wanneer ze zich blijven ontwikkelen. Dit kunnen praktische skills zijn, maar ook scherpe inzichten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk een preview van ons learning & development aanbod.

Masterclasses

 • Online verleiden & recruitment marketing
 • Financiële onafhankelijkheid (FIRE)
 • Vitaal thuiswerken
 • Voeding voor focus
 • Opdracht inventariseren

Trainingen (skills)

 • Linkedin Seat: best practices
 • Time management
 • Recruit Robin: nieuwe functionaliteiten
 • Succesvol inzetten van assessments
 • Videomarketing voor recruitment

Training (ontwikkeling)

 • Schaalbaar ondernemen als interim recruiter
 • Persoonlijk Leiderschap tijdens verandering
 • Arbeidsmarktcommunicatie
 • Contentcreatie voor je personal brand
 • Challenger sales

Ontwikkelprogramma’s

 • FYGI Onboarding: een vliegende start als recruitment ondernemer
 • Ontwikkelreis: (senior) recruitment business partner
 • Strategisch recruitment

Ideale combinatie: fun, kennis en inspiratie!

Elk kwartaal komen we met het gehele FYGI netwerk bij elkaar om met elkaar te netwerken, successen te delen en met elkaar te proosten.

Zo deelde ex-topsporter en peak performance coach Sanne van Paassen onlangs haar prikkelende verhaal met ons. Hierin stond centraal hoe je zakelijk kunt winnen zonder privé te verliezen. Na deze energieboost vol met nieuwe inzichten zijn we met z’n allen op de mountainbike gestapt om haar visie gelijk in de praktijk te ervaren.

Let’s celebrate recruitment!

Na inspanning komt ontspanning. Let’s celebrate recruitment! In 2022 bestond FYGI 5 jaar en dat hebben we uitgebreid gevierd met een groot feest!

Bekijk de video en ontdek waarom jij hier de volgende keer bij wilt zijn!

We halen ook specialistische vakkennis in huis

Masterclass: Verhoog je response rate

Sourcing guru Marcel van der Meer heeft ons laten zien hoe je een kwalitatief goede reactie ontvangt van een gesourcete kandidaat. En hoe de response rate verhoogt kan worden tot wel 100 %.

We hebben de geheimen van de juiste tekstopbouw en de inzet van beïnvloedingsprincipes geleerd, zodat we een professional écht tot actie kunnen aanzetten.

Masterclasss: Haal het maximale uit Linkedin

Door onze intensieve samenwerking met Linkedin mogen we gebruik maken van premium support van het Linkedin accountteam. Zij hebben ons uitleg gegeven over alle mogelijkheden van Linkedin Recruiter.

Alle nieuwe ontwikkelingen en slimme methodes zijn met ons gedeeld, zodat alle recruiters daar gelijk hun voordeel mee kunnen doen.

Masterclass: Effectief Searchen (o.a. Boolean)

Lieven van Nieuwenhuyze, Chief Digital Officer bij heeft ons meegenomen in de slimme tactieken voor het doelgericht vinden en benaderen van professionals door geavanceerde Boolean search technieken.

Door creatief om te gaan met diverse tools kun je in elke branches de juiste professionals vinden. Denk hierbij aan Boolean search string generators, Google Chrome extensies en Linkedin automations.

Samenwerken om wensen te vervullen

FYGI is trotse partner van Make-A-Wish. Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle kinderen tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen zij door hun allerliefste wens te vervullen.

Samen met Make-A-Wish organiseren we een aantal keren per jaar een challenge om een allerliefste wens te vervullen en zamelen we op creatieve manieren geld in om wensen mogelijk te maken.

Ontdek wat FYGI voor jou kan betekenen

Ik wil slimmer ondernemen

Je eigen business runnen met meer gemak. Van ondersteuning met recruitmenttechnologie tot support met vacatureteksten (her)schrijven.

Ik wil starten met ondernemen

Tijd voor eigen keuzes. Met lef, energie en in vrijheid. Kies zelf voor wie, waar en wanneer je werkt met een verdienmodel dat past bij jouw inzet.

Ik wil eerst een contract

Bepaal jouw koers met hulp van FYGI. Binnen één jaar zet je de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Samen zorgen we voor een vliegende start.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial