Adriana Asboth

Interim recruiter

Adriana Asboth website header
Adriana Asboth_zzp

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Hoi! Ik ben Adriana

“Ik ga voor een ‘one-size-does-not-fit-all-filosofie”

Elke kandidaat is uniek, dus moeten wervingsstrategieën worden aangepast aan individuele behoeften en eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf beter passend talent aantrekt. Met een achtergrond in Hospitality heb ik een mix aan ervaringen opgedaan die ik graag laat terugkomen in het recruitment proces en de Candidate experience.

Ik ben iemand die zichzelf omschrijft als onafhankelijk, georganiseerd en altijd in voor een creatieve denksessie. Mijn kracht ligt in heldere communicatie en ik geloof sterk in het toevoegen van een dosis punitiviteit aan elke werkomgeving!

Ik ga voor een ‘one-size-does-not-fit-all-filosofie’, samen bedenken we welke profielen echt nodig zijn, welke vaardigheden ertoe doen binnen de functie en passen hierop de werving strategie aan. Samen beginnen we bij de bron, hoe is de positie ontstaan en waar in de functie ligt de zwaarte, complexiteit.

Ik sta open in het leven en belangrijk detail: een ochtendhumeur? Nooit van gehoord!

Dus hoe kan ik jou helpen?
We beginnen From Scratch!

Adriana Asboth sfeerafbeelding

Zo werk ik met jou samen

Als corporate recruiter hanteer ik een persoonlijke benadering en geloof ik in maatwerkoplossingen voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Ik streef naar het vinden van talent dat niet alleen aan de functie-eisen voldoet, maar ook bijdraagt aan de organisatiecultuur en groei. Daarnaast maak ik gebruik van geavanceerde tools en technologieën om de perfecte match te vinden.

Ik krijg energie van het zien van de impact van mijn wervingsinspanningen op zowel kandidaten als organisaties. Ik heb een transparante aanpak en focus op kwaliteit boven kwantiteit.

Ik help organisaties bij het vinden van de juiste talenten die niet alleen aan hun functie-eisen voldoen, maar ook bijdragen aan hun langere termijn doelen en successen!

Skills

Creatieve kijk op recruitment

Moeilijk te vinden profielen

Inzicht en verbeteringen geven in huidige recruitment proces

Branches

Zorg

Logistiek

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar jouw beste baan.

Schrijf je in
Adriana Asboth_zzp

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Adriana Asboth Interim recruiter
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.