Annemarie Blaisse

Recruitment Business Partner

Annemarie

Gespecialiseerd in

Actief in regio

Leuk om je te ontmoeten. Als recruitment business partner ben ik niet alleen een luisterend oor, maar ook een actieve deelnemer die graag meedenkt en initiatief neemt. Hoe zou het zijn als jij een expert in huis haalt met het vermogen om effectieve gesprekken te voeren en proactief te handelen? Dit is namelijk essentieel voor het identificeren van kandidaten die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook goed passen binnen de bedrijfscultuur.

Mijn aanpak zorgt voor duurzame matches die bijdragen aan de langetermijndoelen van jouw organisatie. Recruitment gaat over mensen & mensen op de juiste plek. Dat is waar ik jou graag bij ondersteun! Ik werk uitstekend zelfstandig en ik waardeer de kracht van teamwork net zozeer.

Annemarie

Mijn skills en expertise

Skills

Actief luisteren

Sterke communicator

Onderhandelen

Verbinder

Overtuigend en inhoudelijk

Branches

Finance

IT

Mondzorg

FMCG

Zo werk ik met jou samen.

Als recruiter is het mijn superkracht om mijzelf kwetsbaar te durven opstellen. Door mijzelf te zijn, moedig ik sollicitanten aan om dat ook te doen. Dit leidt tot meer authentieke interacties en uiteindelijk tot betere matches tussen professionals en vacatures. Ik ga dus voor een persoonlijke benadering.

Organisaties staan voor de complexe uitdaging om niet alleen talent aan te trekken, maar ook te behouden. Is dit een uitdaging die je herkent? Ik specialiseer me in het begrijpen van wat jouw medewerkers motiveert. Talent behouden en binden is mijn expertise. Neem bijvoorbeeld mijn werk voor een groot wetenschappelijk ziekenhuis in Rotterdam; daar heb ik met succes drie auditfuncties vervuld. Dus mocht je voor een uitdaging staan, sta ik klaar om deze aan te gaan.

Maar daar houdt het niet op. Ik heb ervaring opgedaan in diverse sectoren zoals Finance, Audit, Risk, Compliance en recentelijk Mondzorg. Door mijn opgedane ervaring in de (mond)zorg is mijn interesse gewekt. Mijn doel is dan ook om samenwerking te starten met opdrachtgevers binnen de zorg, non-profit en cultuur. Wat je kunt verwachten? Dat ik gedegen onderzoek doe en relevante vragen stel om de doelgroep en de branche te leren kennen. Want een grondige kennis van je doelgroep is cruciaal.

Elke gemaakte match tussen professional en werkgever, maakt mij gelukkig. Het geeft mij energie en voldoening om de volgende opdracht net zo goed te voltooien of nog beter. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik maak graag nader kennis met je.

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van het Fygi team

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van Fygi maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Gegarandeerde expertise

Wij investeren doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten zzp recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

AI als copiloot

Al onze recruiters worden getraind in het gebruik van AI tools, zoals ChatGPT en weten hoe ze dit slim en ethisch kunnen inzetten.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij Fygi, waardoor een nieuwe collega snel gevonden wordt.

Training & coaching

Jouw Fygi recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Sterk netwerk

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 zzp recruiters en hr professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Reviews van opdrachtgevers

Annemarie heeft veel ervaring binnen recruitment en bij het vinden van lastige profielen! Naast dit heeft ze goede communicatieve vaardigheden en weet ze op een adequate manier de onderste steen naar boven te halen. Fijn om samen te werken!

Joar van den Door
Recruitment Expert

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn vacatures

Ontdek welke vacatures ik momenteel in beheer heb.

Bekijk vacatures
Kom in contact

Kan ik je verder helpen? Aarzel niet! Vul je gegevens in via het formulier en ik neem contact met je op.

Contact opnemen
Open inschrijving

Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek jouw beste baan.

Schrijf je in
Annemarie

Kan ik jou verder helpen?

Neem contact op met Annemarie Blaisse Recruitment Business Partner
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.